Řezy Raffaelo
Dort Raffaelo
Vynikající řezy Raffaelo
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tak tyto kuličky jsou naprosto, ale naprosto famózní, lepší jsem snad nejedla. Jen doporučuji nechat vychladit před tvarování o dost déle, po půl hodině to ještě moc nejde a směs se lepí.
Šlehačková roláda III.
Tvarůžková pomazánka (vařená,…
Bramborové pyré s brokolicí
Svařák
Dušená krkovička se zeleninou
Blesková "svíčková" z kuřecích prsou
Limoncello
Bábovka s rebarborou - šlehačková
Šťavnatý mrkvový koláč (buchta) s…
Dýňová panenka Wellington s…
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Palačinky s jablky a slaným karamelem
Pastýřský koláč
Dýňový cheesecake s ricottou
Hovězí bourguignon
Řepánky
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Lokše