Řezy Raffaelo
Dort Raffaelo
Vynikající řezy Raffaelo
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tak tyto kuličky jsou naprosto, ale naprosto famózní, lepší jsem snad nejedla. Jen doporučuji nechat vychladit před tvarování o dost déle, po půl hodině to ještě moc nejde a směs se lepí.
Amur (ryba) v bylinkovém těstíčku
Vaječný salát s ředkvičkami
Omeleta s kuskusem
Pomerančová zmrzlina
Chléb pečený v kastrolu
Broskvová / Meruňková marmeláda (džem…
Vegetariánské karbanátky (rýžovo…
Květákové řízky
Kuře na bramborách z remosky
Dýňová panenka Wellington s…
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Palačinky s jablky a slaným karamelem
Pastýřský koláč
Dýňový cheesecake s ricottou
Hovězí bourguignon
Řepánky
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Lokše