I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Krakonošův dlabanec
Jemné kuřecí závitky
Babiččin košíček - Pepíček
Bublanina - tutovka (tutově se povede)
Třené houskové knedlíky (nekynuté)
Rajčatová polévka
Fazolové ragú se zeleninou
Avokadová pomazánka s uzeným lososem
Bazalková pasta / pesto
Kuřecí stripsy se šťouchanými brambory
Rafaelo kuličky
Vosí hnízda III.
Podvodnice
Linecké cukroví krok za krokem
Kokosky podle časopisu F.O.O.D.
Klasický recept na polevu na perníčky
Sněhové pusinky
Rumové kuličky s kokosem