I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nepečený jogurtový dort
Jogurtovo-mrkvový koláč s mákem
Košíčky s ořechovou náplní
Maso v zelenině z pečícího sáčku
Dědkova tlačenka z bůčku a vajec
Nivový dip (nejen) s pečeným bramborem
Perníkové řezy s marcipánovým krémem
Jednoduché žampionové kari
Grilovaný hermelín s červenou řepou
Křupavý bůček na hruškách a badyánu
Perníčky
Klasický recept na polevu na perníčky
Vanilkové rohlíčky VI.
Pracny z roku 1900
Kouzelný vaječný koňak
Linecké cukroví krok za krokem
Madlenky
Čerstvé kimchi