I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tatarský biftek z lososa
Houbové karbanátky III.
Mřížkový dýňový koláč
Medovo-mléčné kuličky
Kančí svíčková se šípkovou omáčkou
Mousse au chocolat (čokoládová pěna)
Ostružinový dezert
Adamovy kuličky (sekaná)
"Buďáky" - švestkové bochánky (buchty)
Grilovaný losos ve slanině
Meruňkové knedlíky - kynuté
Buřty na pivě
Rybízový koláč jako od babičky
Znojemské okurky
Cuketové placky bez lepku
Rýžový nákyp s meruňkami
Zapečené brambory s masem a smetanou
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem