I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nakládaný hermelín
Jogurtový koláč
Brokolice na španělský způsob
Minipizzy - šnečci
Rybízový koláč s tvarohem a drobenkou
Tatarský biftek podle časopisu F.O.O…
Kuřecí maso s pórkem a žampiony ve…
Krevety Pil Pil
Kuřecí prsa s cuketou
Kuřecí paličky s pečenou zeleninou a…
Šťavnaté masové koule s parmazánem a…
Makový koláč se švestkami a mandlemi
Hrušková povidla
Cuketové placičky
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Ratatouille IV.
Cuketová polévka s mátou a hráškem
Pizza s pestem a bůvolí mozzarellou