• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Víkendová omeleta
Napište svůj komentář k receptu

Víkendová omeleta

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.6
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Víkendová omeleta
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 1
      ks cibule
    • 1
      ks červená paprika
    • 400
      g brambory uvařená
    • 4
      lžíce máslo
    • 1
      špetka sůl
    • 200
      g zelené fazolky - sterilované
    • 10
      ks vejce 8-10
    • 200
      ml mléko
    • 200
      g hrách
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      lžíce petrželka sekaná
    • 1
      sklenice kukuřice malá
    • 300
      g žampiony
    • 4
      ks párky paprikové

Postup přípravy receptu

1
Nacháme rozmrazit hrášek. Očistíme fazolky, přelijeme je vroucí osolenou vodou a 5 minut blanšírujeme. Oloupeme žampiony a nakrájíme je na plátky. Slijeme a necháme okapat kukuřici. Brambory nakrájíme na kostičky. Očištěnou papriku nakrájíme na nudličky. Párky pokrájíme na kolečka. Oloupeme a drobně nakrájíme cibuli.
2
Rozkvedláme vejce s mlékem, solí a pepřem. Jednu po druhé usmažíme 4 omelety. Přitom na každou dáme čtvrtinu připraveného hrášku, fazolek, žampionů, kukuřice, brambor, párků a cibule. Pro lepší chuť můžeme omeletu posypat nastrouhaným sýrem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Houbová omeleta se slaninou

Houbová omeleta se slaninou

Rychlá chlebová omeleta

Rychlá chlebová omeleta

Cuketová omeleta

Cuketová omeleta

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Tom | 1. 4. 2015 06:26

    Co takhle to neotačet a nechát zapéct v troubě. Chvili na vrchni gril. ;-)

  • imagoimagor | 22. 4. 2012 17:29

    Omeleta (ať je jakkoliv tlustá), se nerozpadne, pokud ji obrátíte následujícím způsobem: Přikryjte pánev talířem a otočte ji vzhůru nohama, abyste omeletu přemístili na talíř. Pak už jen omeletu nechejte sklouznout z talíře zpátky do pánve a dopečte. Ani při nandávání na talíř se omeletu nesnažte ničím nadzvedávat, ale prostě si ji trochu nadhoďte na okraj pánve a odsouváním pánve ji nechte sklouznout na talíř. Pokud nechcete mít omeletu moc tlustou, není nic jednoduššího než ubrat podle oka ingerdiencí, aby jich bylo akorát do vaší pánve. Také je možné rozdělit omeletu po upečení z jedné strany na 2 nebo 4 části, ty pak můžete jednoduše zvlášť otočit. Čtyři miniomelety jsou lepší než jedná míchanice. Další možnost je dělat omeletu v troubě. Pak nemusíte obracet nic. Já většinou nedávám až tolik různých ingrediencí, dávám spíš vyniknout několika chutím, ale i tato kombinace je moc dobrá. do omelety se může dát skoro vše (zkoušela jsem i tuňákovou :-)). Výše uvedený recept beru hlavně jako lákavou inspiraci ;-)

  • Alice Nušlová | 27. 9. 2010 19:38

    Tento recept je trochu nešťastný. Jak psala Tanja, dát tam všechny ingredience, budu pěkně naštvaná. :D Zkusila jsem to pouze s polovinou a i tak z toho byl jeden velký trhanec. Chuťově je to dobré, proto za 2.

  • Kuchařka on-line | 23. 8. 2007 14:51

    Viz. Slovník pojmů: blanšírovat - prudce spařit jídlo ve vařící vodě a rychle ho zchladit.

  • Iveta Dobrovolná | 23. 8. 2007 14:07

    co je blansirovat?

  • Tanja A. | 22. 7. 2005 16:52

    Výborné, bohužel má to jednu chybu - pokud nemáte skutečně obrovskou pánev co do průměru, tak z toho omeletu neuděláte. Prostě je moc tlustá a rozpadne se. Takže buď dáte méně všech ingrediencí, nebo budou výsledkem míchaná vejce se zeleninou.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Slané pečení Slané koláče a quiche
Chuťovky Z vajec Večeře Pozdní večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Červená paprika Cibule Hrách Kukuřice Máslo Mléko Párky paprikové Pepř mletý Petrželka Sůl Vejce Žampiony Zelené fazolky - sterilované
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zelňačka tety Vandy

Zelňačka tety Vandy

Cuketové chlupaté knedlíky

Cuketové chlupaté knedlíky

Zeleninové placičky II.

Zeleninové placičky II.

Tetino maso

Tetino maso

Měsíční krajina

Měsíční krajina

Steak Diane

Steak Diane

Double švestkový koláč

Double švestkový koláč

Omáčka z vepřových jater

Omáčka z vepřových jater

Jahodové lívanečky II.

Jahodové lívanečky II.

Doporučujeme

50 minut
Dýňová panenka Wellington s batátovými hranolky

Dýňová panenka Wellington s…

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

95 minut
Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

28
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
25
Míša řezy
Míša řezy
19
Brokolice (květák) se sýrem a slaninou ala mozeček
Brokolice (květák) se…
17
Rumové kuličky nepečené a snadné
Rumové kuličky nepečené…
15
Řepánky
Řepánky

Zajímavé články

Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému zdobení vypadají jako umělecká díla
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému…
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní lék, na kterém si i pochutnáte
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní…
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých, tradiční pochoutku našich předků
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých,…
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo bábovku
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý…
AHA.cz Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Blesk pro ženy Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Ženy.cz Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Blesk.cz Václav Upír Krejčí: Hororová oslava 70. narozenin!

Václav Upír Krejčí: Hororová oslava 70. narozenin!

SportRevue.cz VIDEO: Legendární „Žvejka“ a dalších 8 nezapomenutelných reklam Jaromíra Jágra

VIDEO: Legendární „Žvejka“ a dalších 8 nezapomenutelných reklam Jaromíra Jágra

Maminka.cz Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

Další doporučené recepty:

Vietnamské palačinky s krevetami
Vietnamské palačinky s krevetami
Vietnamský bůček
Vietnamský bůček
Vietnamský bůček Bún chả
Vietnamský bůček Bún chả
Vinařské kotlety
Vinařské kotlety
Vindaloo pasta
Vindaloo pasta
Vinetarta - islandský vánoční dort
Vinetarta - islandský vánoční dort
  • Recepty.cz
  • Víkendová omeleta
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact