Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Výborný "podmaz" na chlebíčky
Cibulová marmeláda
Rybí pomazánka od maminy
Kmínové přírodní maso - minutka
Uruguayský hovězí rib-eye steak
Srnčí maso na smetaně
Adžika masovo-zeleninové ragú
Jednoduché smetanové žampiony na špeku
Zeleninový vývar
Restované žampiony s bramborami a…
Vláčná máslová vánočka
Rumové kuličky s kokosem
Vosí hnízda
Tradiční bramborový salát
Rafaelo kuličky
Nejlepší vaječný likér
Ořechy s krémem
Čerstvé kimchi