Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Alsasko-lotrinsko-německý cibulový…
Katův šleh (drůbeží)
Cuketovo - smetanová omáčka na fusilli
Makrelová pomazánka
Rybízový koláč podle paní Mixové
Jablkový páj
Čokoládový fondán - chocolate fondant
Čínská dýně
Jednoduché karamelové řezy
Dýňová panenka Wellington s…
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Palačinky s jablky a slaným karamelem
Pastýřský koláč
Dýňový cheesecake s ricottou
Hovězí bourguignon
Řepánky
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Lokše