Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Hovězí guláš se zeleninou
Tvarohová buchta tříbarevná
Krůtí ragú se žampiony
Vajíčková pomazánka IV.
Sedlácké karé (kotleta) - minutka
Těstovinový salát s červenou řepou
Celerová surimi pomazánka
Masové kostky (nudličky) v paprikovo…
Zabaione - Italský desert
Klasická zelňačka
Rychlá mexická fazolová polévka
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…
Francouzské brambory
Strouhaný kakaový koláč
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny
Tvarohová bábovka
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…