Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Koprovka podle Barunky
Rychlá koprovka bez jíšky
Zatloukané řízky
Těstoviny s houbovou smaženicí
Gratinovaný fenykl dle časopisu F.O.O…
Fazolky s vepřovou panenkou
Jednoduché ražničí (špízy) z pánve se…
Vepřová panenka s cibulí a jablky
Třešňové blondies
Dýňová panenka Wellington s…
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Palačinky s jablky a slaným karamelem
Pastýřský koláč
Dýňový cheesecake s ricottou
Hovězí bourguignon
Řepánky
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Lokše