Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Selské brambory
Řecký gyros
Pikantní smažené tvarůžky
Úžasná vajíčková pomazánka
Domácí veka
Pštrosí maso s rozmarýnem
Jablkový koláč s čokoládovou polevou
Celerová surimi pomazánka
Buchta Margot "píchaná"
Čočka na kyselo
Jablečná buchta
Kulajda
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Americké lívance
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake