Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Hovězí na červeném víně
Kynuté těsto - základní recept
Sedlácké kroupy
Řezy s rebarborou
Cuketové špekáčky
Borůvkový koláč II. - jednoduchý a…
Jednoduché sýrové tyčinky
Jahodová marmeláda (džem) s třešněmi
Čokoládová pěna s jahodami
Dýňová panenka Wellington s…
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Palačinky s jablky a slaným karamelem
Pastýřský koláč
Dýňový cheesecake s ricottou
Hovězí bourguignon
Řepánky
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Lokše