• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Vepřový kebab s vínem
Napište svůj komentář k receptu

Vepřový kebab s vínem

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vepřový kebab s vínem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g vepřová kýta
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • 2
      ks cibule
    • 1
      lžíce hladká mouka
    • paprika - sladká
    • bobkový list
    • sůl
    • 0,50
      sklenice bílé víno

Postup přípravy receptu

1
Naklepanou kýtu nakrájíme na menší kostky a osmažíme dočervena na rozehřátém oleji. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, osmažíme, vmícháme mouku, papriku, bobkový list a sůl. Zalijeme vínem a několika lžícemi vody a na mírném ohni dusíme doměkka.
2
Podáváme s bramborovou kaší nebo rýží a salátem ze syrové zeleniny.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kebab v baklažánech

Kebab v baklažánech

Grilovaný kuřecí kebab

Grilovaný kuřecí kebab

Cibulačka s vínem

Cibulačka s vínem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • iia | 28. 7. 2007 08:31

    Máte pravdu,kebab je něco jako šaslik na jehle. I tady v ŘECKU se tento název používá pro kousky masa navlečené na jehle a opékané hlavně nad uhlím. Jídlo je tureckého původu.

  • jirka | 19. 7. 2007 12:34

    Laděno,asi se ti to nepovedlo, souhlasím s Vilim a Přemkem.

  • Camal Adi | 18. 7. 2007 23:53

    nechce pani autorka zmenit nazev pokrmu? toto je nesmysl.Cestuji po arabskych zemich,kebap si davam na ulici,takze ho znam dobre. s timto receptem nema spolecneho VUBEC NIC .ani panvicku,ani maso,ani.....

  • wgt | 15. 7. 2007 22:41

    Měla sem kebab za svůj život vážně hodněkrát..přímo od Arabů..ale v ŽIVOTĚ TO NEBYLO MLETÝ!!!

  • zzzz | 14. 7. 2007 09:05

    Kebab je přeci mletý maso !!!!!

  • Anonym | 12. 7. 2007 14:00

    To je normální vepřový na paprice.

  • Anonym | 10. 7. 2007 23:04

    Chutí to fajn ,ale s kebabom to spoločné veľa nemá.

  • sixkil | 29. 6. 2007 16:55

    Tak kaslete na to, jak se to jmenuje a udelejte si to, chutove je to fajn :)

  • Vili | 28. 6. 2007 16:07

    No, do kebabu tomuto receptu chybí mnoho. Jednak základní surovina by se asi muslimům moc nelíbila, kebab se totiž dělá z jehněčího, skopového nebo kuřecího masa, vepřové nejedí. No a v kebabu zpravidla nechybí koriandr a další orientální koření. A konečně – opravdu se rožní, nikoli dusí, a určitě se nepodává s bramborovou kaší, ale s ryží nebo arabským chlebem.

  • Johana K. | 27. 6. 2007 00:24

    super, až na to že vepřový kebab neexistuje. kebab je z hovězího, z vepřovýho může být jedině gyros :P

  • květa Pípalová | 23. 6. 2007 15:16

    Kebab? No to je dílo! Mohu zveřejnit recept ná mramorovou bábovku z brambor, řepy, kyselého zelí...stačí to upéct ve formě a posypat vanilkovým cukrem......dobrou chuť (ideální jako zákusek po kebabu viz výše.

  • Linda | 22. 6. 2007 17:28

    A nepodává se kebab náhodou s pitou nebo něčím takovým.. ??

  • Adriana | 22. 6. 2007 09:25

    Kebab je z mletého masa ve formě válečků napíchnutých na špejli. Tepelná úprava je opékáním nebo grilováním. Paprika do kebabu nepatří, používá se zelené koření např. tymián.

  • Anonym | 21. 6. 2007 23:29

    Kebab je něco jako šašlik - opéká se, rožní se, ale určite se nedusí - a určitě se do toho nepatlá mouka

  • Monika Linková | 21. 6. 2007 22:16

    Asi tak,pravdu máte:-)

  • Přemek Holub | 21. 6. 2007 18:44

    vážení nic moc kolem kebabu to ani neletělo natož aby to mělo jeho chuť .pokud jste někdy ochutnali kebab tak si tohle už nikdy neuvaříte .děkuji za pozornost

  • Saido Rachialis | 14. 6. 2007 13:55

    Opet EXTRAWURST.Kebab typicky to islamske jidlo a s VEPROVE maso??Jmenujte to vazena kucharko jakkoliv ale Kebab??Zrejme jste hloupa.Prominte ale???

  • LF. Altmann | 14. 6. 2007 07:28

    Může to být i chutné,ale není to kebab.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové Kebab
Maso Vepřové Oběd Večeře Smažení Dušení Řecko Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílé víno Bobkový list Cibule Hladká mouka Paprika - sladká Rostlinný olej Sůl Vepřová kýta
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Polévka z růžičkové kapusty

Polévka z růžičkové kapusty

Dobrý makovec

Dobrý makovec

Čočka s rýží

Čočka s rýží

Cuketové matesy II.

Cuketové matesy II.

Vepřové maso ve vlastní šťávě

Vepřové maso ve vlastní šťávě

Alenčin medovník

Alenčin medovník

Rebarborový koláč s rumovým karamelem

Rebarborový koláč s rumovým karamelem

Čínské masové placičky alá Zita Kabátová

Čínské masové placičky alá Zita…

Olomoucká pomazánka s mascarpone - zdravě a chutně

Olomoucká pomazánka s mascarpone -…

Doporučujeme

50 minut
Dýňová panenka Wellington s batátovými hranolky

Dýňová panenka Wellington s…

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

95 minut
Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

37
Vepřové maso s celerem
Vepřové maso s celerem
27
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
14
Bazalková pasta / pesto
Bazalková pasta / pesto
13
Brokolicová polévka se smetanou
Brokolicová polévka se…
13
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému zdobení vypadají jako umělecká díla
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému…
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní lék, na kterém si i pochutnáte
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní…
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých, tradiční pochoutku našich předků
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých,…
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo bábovku
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý…
AHA.cz Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Blesk pro ženy Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Ženy.cz Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Blesk.cz Zrádci nasadili »Krokoměr důvěry«: Slzičky a velký zvrat!

Zrádci nasadili »Krokoměr důvěry«: Slzičky a velký zvrat!

SportRevue.cz FOTO: 41 žen známých (ex)tenistů. Kdo má (nebo měl) doma největší kočku?

FOTO: 41 žen známých (ex)tenistů. Kdo má (nebo měl) doma největší kočku?

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

  • Recepty.cz
  • Vepřový kebab s vínem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact