• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Vepřové po kremžsku
Napište svůj komentář k receptu

Vepřové po kremžsku

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vepřové po kremžsku
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 600
      g vepřové maso (kýta nebo plec)
    • 1
      ks cibule
    • olej
    • hořčice kremžská
    • sůl
    • pepř mletý
    • vegeta
    • hladká mouka
    • voda

Postup přípravy receptu

1
Na oleji osmahneme na kostičky nakrájenou cibulku. Když zezlátne, přidáme na kousky nakrájené maso a orestujeme, až se maso pěkně zatáhne. Osolíme, opepříme, můžeme použít i vegetu a přidáme kremžskou hořčici. Ještě trochu orestujeme, podlijeme vodou a dusíme. Ke konci, když už je maso skoro měkké, necháme šťávu vydusit a zaprášíme hladkou moukou. S moukou orestujeme a podlijeme vodou do správné hustoty a dusíme do měkka.
2
Dochutíme a podáváme s kynutým nebo bramborovým knedlíkem, rýží, těstovinami.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Trhané vepřové

Trhané vepřové

Hovězí nebo vepřové maso na leču

Hovězí nebo vepřové maso na leču

Vepřové s kapustičkami

Vepřové s kapustičkami

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • stavča07 | 23. 12. 2011 13:16

    moc moc moc dobrý, doporučuji <3

  • N°1 | 29. 8. 2011 17:07

    Moc dobré! :-)

  • konvigirl | 7. 2. 2011 16:18

    Bylo to vyborne, hodnotim za 1 :-) Pochutnala si i moje mala dcera. Diky za recept, urcite zase zopakuji!

  • Anonym | 28. 4. 2009 08:35

    Věrko, hořčici dávám od oka. Myslím, že tak 2 - 3 polévkové lžíce.

  • Věra Děrgelová | 27. 4. 2009 17:10

    mám malý dotaz, kolik te kremžské horčice? jinak to vypadá moc dobře. díky V.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Dušení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hladká mouka Hořčice kremžská Olej Pepř mletý Sůl Vegeta Vepřové maso Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí kapsa

Kuřecí kapsa

Doudlebské vdolky

Doudlebské vdolky

Linecké těsto pro začátečníky

Linecké těsto pro začátečníky

Alfédovy panenky

Alfédovy panenky

Výborné špízy

Výborné špízy

Plněné cukety s ementálem

Plněné cukety s ementálem

Staročeské zelí s kroupami a uzeným

Staročeské zelí s kroupami a uzeným

Taštička z listového těsta s pudinkem a jahodami

Taštička z listového těsta s pudinkem…

Harlekýn

Harlekýn

Doporučujeme

50 minut
Dýňová panenka Wellington s batátovými hranolky

Dýňová panenka Wellington s…

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

95 minut
Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

51
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
22
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína
20
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
18
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Kuřecí prsa na kari se…
18
Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Nejlepší sekaná na světě…

Zajímavé články

Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému zdobení vypadají jako umělecká díla
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému…
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní lék, na kterém si i pochutnáte
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní…
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých, tradiční pochoutku našich předků
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých,…
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo bábovku
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý…
AHA.cz Felix a Dáda u hrobu Aničky: Neúplná urna a proč nepřišel její bratr

Felix a Dáda u hrobu Aničky: Neúplná urna a proč nepřišel její bratr

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonvá

Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonvá

Ženy.cz Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Blesk.cz Co se dělo na Tháliích, když kamery zhasly: Mejdan na jevišti, pivko ve Slávii a cigáro na schodech

Co se dělo na Tháliích, když kamery zhasly: Mejdan na jevišti, pivko ve Slávii a cigáro na schodech

SportRevue.cz FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

Další doporučené recepty:

Vepřové plátky s hráškem a mrkví
Vepřové plátky s hráškem a mrkví
Vepřové plátky s šunkovými závitky
Vepřové plátky s šunkovými závitky
Vepřové plátky zapečené s cuketou
Vepřové plátky zapečené s cuketou
Vepřové pod zelím pečené - z remosky
Vepřové pod zelím pečené - z remosky
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky
Vepřové ragú z mletého masa
Vepřové ragú z mletého masa
  • Recepty.cz
  • Vepřové po kremžsku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact