RADA: Tipy, jak vybrat kvalitní maso
RADA: Podívejte se na VIDEO, jak správně vařit rýži
Vepřové plátky pana nadlesního
Plněné vepřové plátky
Vepřový plátek s listovým špenátem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Skvělá chuť doplnila jsem zeleninovým salátem O:-)
no vono když se tam nedá ten med tak to zas tak nasládlé není :-| :-| :-| :-D :-D
Dobré, doporučuji přidat trochu chilli nebo nějakou ostřejší paprikovou pastu (sambal oelek)
Hm, zajímavý receptík, hned o víkendu vyzkouším, může to být mňamka 8-)
I mně chutnalo. Dala jsem "živý" zázvor a protože jsem měla otevřené bílé víno, tak jsem ho dala trošku i do marinády.
Výborné ! Křehké a nasládlé masíčko ... s rýží a mraženou zeleninkou podušenou na másle :) Rychlá a jednoduchá příprava.
Výborné! Moc nám chutnalo.
Je to opravdu výborné , takové nasládlé..........K rýži jsem akorát přidal ananas a bylo to takové šťavnaté................opravdu dobré
Je to opravdu mnamka moc chválím
Výborné, zajímavá nasládlá chuť.
Pampeliškový med
Marmeláda z bezinek a jablek
Plněné ořechy IV.
Banánové muffiny
Vepřové plátky zapečené s cuketou
Sedlácké karé (kotleta) - minutka
Lilkové koláčky
Brokolicové tagliatelle
Vepřová kýta na rajčatech
Kuřecí stripsy se šťouchanými brambory
Rumové kuličky s kokosem
Vosí hnízda III.
Nejlepší vaječný likér
Kakaové išelky
Sněhové pusinky
Podvodnice
Kokosky podle časopisu F.O.O.D.
Linecké cukroví krok za krokem