Vepřové medailonky s pepřovou omáčkou
Vepřové s pepřovou omáčkou
Steak s pepřovou omáčkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
hmmm je fakt dobrý!!! ;-)
Tato úprava panenky je velice dobrá, měla jsem maso den dopředu potřené česnekem a olejem, pak je uvařeno hnedle. Omáčka je zajímavá, přidala jsem trochu vína, protože byla dost hustá.
Kynuté lívance mojí babičky
Klasické kremrole
Brokolicový krém
Květákový nákyp jako příloha
Rebarborová buchta
Variace na Kung-Pao
Maso jako z KFC
Italská polévka Minestrone Institutu…
Medové trubičky
Dýňová panenka Wellington s…
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Palačinky s jablky a slaným karamelem
Pastýřský koláč
Dýňový cheesecake s ricottou
Hovězí bourguignon
Řepánky
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Lokše