• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Vepřové kousky s falešnou marinádou
Napište svůj komentář k receptu

Vepřové kousky s falešnou marinádou

autor: WeeBear
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vepřové kousky s falešnou marinádou
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 600
      g vepřová plec na 4 menší porce po 150g
    • 1
      špetka sůl
    • 1,50
      lžička grilovací koření
    • 3
      lžička hořčice plnotučná
    • 3
      lžíce olej

Postup přípravy receptu

1
Plec nakrajíme na malé kousky (ideálně krájíme "proti vláknu"). Naklepeme, lehce posolíme (opravdu mírně, gril. koření je slané dost), zasypeme grilovacím kořením a nakonec přidáme hořčici. Kousky narychlo ze všech stran osmažíme (nejprudší plamen) a můžeme podávat.
2
Jako příloha se hodí v podstatě vše: rýže, brambory (brambor. kaše), veškeré pečivo, případně i nasucho "osmahnutý" toustový chleba.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Ovocný salát s karamelovou marinádou

Ovocný salát s karamelovou marinádou

Pečené tofu s citrónovou marinádou

Pečené tofu s citrónovou marinádou

Vepřová žebra s medovou-chilli marinádou

Vepřová žebra s medovou-chilli…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • WeeBear
    WeeBear | 6. 5. 2013 18:47

    Děkuji. Jde opravdu o prudké smažení, chce to hodně otáčení. Je to opravdu rychlovka. :-) Výhodou je, že maso vevnitř zůstane krásně šťavnaté.

  • Věra | 1. 5. 2013 13:57

    Nebylo to špatné,ale maso se mi podle mne dík té hořčici docela připalovalo.

  • WeeBear
    WeeBear | 15. 4. 2013 15:17

    Je to napsáno správně. Když se správně pokrájí proti vláknu, není to problém. Čím je kousek menší, tím více můžeme "rozbít" svalovinu a vepřové je i po rychlém osmažení měkčí.

  • Jitka | 10. 4. 2013 17:43

    Nejdřív plec nakrájíme na malé kousky a pak naklepeme,tak to bych chtěla vidět :-D =-O

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Snídaně Dopolední svačina Oběd Svačina Večeře Smažení Děti Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Grilovací koření Hořčice plnotučná Olej Sůl Vepřová plec
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Francouzský plátek

Francouzský plátek

"Low Temperature" - Roastbeef

"Low Temperature" - Roastbeef

Těstoviny s žampionovo-nivovou omáčkou

Těstoviny s žampionovo-nivovou omáčkou

Výborná pizza

Výborná pizza

Domácí kachní paštika

Domácí kachní paštika

Dýně s kořenovou zeleninou na smetaně - dýňová omáčka

Dýně s kořenovou zeleninou na smetaně…

Cuketová buchta se skořicí

Cuketová buchta se skořicí

Polévka s uzenými žebry a kroupami

Polévka s uzenými žebry a kroupami

Uzený vývar

Uzený vývar

Doporučujeme

50 minut
Dýňová panenka Wellington s batátovými hranolky

Dýňová panenka Wellington s…

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

95 minut
Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

36
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
28
Piškotová roláda s nutellou
Piškotová roláda s…
14
Paštika z uzeného lososa
Paštika z uzeného lososa
13
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
11
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Halloweenské cupcakes…

Zajímavé články

Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému zdobení vypadají jako umělecká díla
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému…
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní lék, na kterém si i pochutnáte
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní…
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých, tradiční pochoutku našich předků
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých,…
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo bábovku
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý…
AHA.cz Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Ženy.cz Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Blesk.cz Princ Andrew míří do Abú Dhabí? Luxus za stovky milionů!

Princ Andrew míří do Abú Dhabí? Luxus za stovky milionů!

SportRevue.cz Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Maminka.cz Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

Další doporučené recepty:

Vepřové kotlety v leču
Vepřové kotlety v leču
Vepřové kotlety v šunkové omáčce
Vepřové kotlety v šunkové omáčce
Vepřové kousky na paprice
Vepřové kousky na paprice
Vepřové maso na houbách
Vepřové maso na houbách
Vepřové maso na kmínu a pivu
Vepřové maso na kmínu a pivu
Vepřové maso na paprice
Vepřové maso na paprice
  • Recepty.cz
  • Vepřové kousky s falešnou marinádou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact