• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Velikonoční masový chlebíček
Napište svůj komentář k receptu

Velikonoční masový chlebíček

autor: J.Tereza
0.0
moje hodnoceni
3.7
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Velikonoční masový chlebíček
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 200
      g polohrubá mouka
    • 1
      ks vejce
    • 100
      g máslo
    • sůl
    • mléko 1 - 2 lžíce
  • Náplň
    • 150
      g mleté maso - vepřové
    • 150
      g mleté maso - hovězí
    • 1
      ks rohlík
    • sůl
    • pepř mletý
    • petrželová nať Sekaná
    • majoránka
    • 2
      stroužek česnek
    • 80
      g měkký salám
    • 80
      g paprika
    • 1
      ks vejce

Postup přípravy receptu

1
Smícháme maso, namočený a vymačkaný rohlík, prolisovaný česnek, sůl, pepř, majoránku, nať, vejce. Z přísad na těsto vypracujeme těsto. Asi 1/3 těsta dáme bokem, zbytek vyválíme a vyložíme jím vymazanou formu "srnčí hřbet" (dno i boky).
2
Potom dáme do formy polovinu náplně. Na náplň položíme kolečka salámu, na proužky nakrájené barevné papriky a rozložíme zbytek náplně. Vyválíme zbytek těsta a náplň zakryjeme. Pečeme v troubě asi pri 190 °C, dokud se maso neupeče (asi 1 hodinu).
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Masový nákyp po španělsku s rajčaty s sýrem

Masový nákyp po španělsku s rajčaty s…

Vrstvený masový bochník

Vrstvený masový bochník

Masový koláč s brokolicí

Masový koláč s brokolicí

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Tereza J. | 30. 9. 2009 17:53

    Mäso je balené v ceste, takže k nemu netreba žiaden chlieb ani pečivo. Narežete na plátky, pekne rozložíte na misu a obložíte zeleninou, prípadne podávate so zeleninovým šalátom.

  • Marie Svobodová | 26. 9. 2009 09:13

    Recept se mi líbí, chtěla bych použít na oslavu na studeno, ale nevím jaká příloha- chléb, pečivo, prosím poradíte?

  • Libor | 21. 3. 2008 12:07

    To vypadá slibně, vyzkouším

  • Jana | 15. 3. 2008 11:14

    Doporučuji! Hned hotové, dobře vypadá, dá se jíst teplé i studené, fakt bezva recept!

  • Kuchařka on-line | 7. 3. 2007 09:56

    Opraveno.

  • Tereza Jarčušková | 7. 3. 2007 09:54

    Evička, nič nie je premiešané, snáď trocha zahmlene napísané. Zmiešané mäso a ostatné prísady tvoria náplň. Z prísad na cesto sa vypracuje cesto. V texte mi vypadlo za spojením "Z prísad" slovo na cesto. Takže správne má veta znieť : Z prísad na cesto vypracujeme cesto. Prosím kuchařku on-line o doplnenie. Ďakujem.

  • Eva | 17. 4. 2006 09:32

    Ingredience na "těsto" a "náplň" jsou evidentně pomíchané, můžu poprosit o opravu?

  • Tereza Jarčušková | 17. 3. 2006 15:28

    Nie, akurát po vyklopení môžete posypať sekanou petržl. vňaťou.

  • Viera | 17. 3. 2006 15:13

    Cesto sa ani neprepicháva ani nepotrie vajcom?

  • Jaroslava Oumarová | 17. 3. 2006 12:47

    Pro oči, ale hlavně pro bříško:-))Ukládám.

  • Pavlína Svitáková | 17. 3. 2006 09:48

    No to musí být pastva pro oči.Velikonoce se blíží, další pochoutka na velikonoční stůl.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové Hovězí Karbanátky
Maso Hovězí Mleté Vepřové Oběd Večeře Velikonoce Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Majoránka Máslo Měkký salám Mléko Mleté maso - hovězí Mleté maso - vepřové Paprika Pepř mletý Petrželová nať Polohrubá mouka Rohlík Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zapečená bramborová kaše

Zapečená bramborová kaše

Pizza - základní těsto

Pizza - základní těsto

Jednoduchá svíčková

Jednoduchá svíčková

Smetanová pórková polévka s bramborem

Smetanová pórková polévka s bramborem

Jahodový dort s tvarohem a želé

Jahodový dort s tvarohem a želé

Kuřecí maso na houbách se smetanou

Kuřecí maso na houbách se smetanou

Psí keksy

Psí keksy

Pohankové zeleninové rizoto s kuřecím plátkem

Pohankové zeleninové rizoto s kuřecím…

Kvašený zeleninový salát Pickles

Kvašený zeleninový salát Pickles

Doporučujeme

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

45 minut
Tudelská zeleninová polévka

Tudelská zeleninová polévka

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

48
Šunkové kapsy se špenátem
Šunkové kapsy se špenátem
40
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
29
Batáty ve slanině
Batáty ve slanině
29
Fežoáda
Fežoáda
24
Houbovník z Pojizeří
Houbovník z Pojizeří

Zajímavé články

Nejzdravější zeleninu na světě si můžete vypěstovat sami doma. Seznamte se s řeřichou potoční
Nejzdravější zeleninu na světě si můžete…
Jan Saudek slaví narozeniny: Ochutnejte jeho oblíbené těstoviny, které dodají mužnost
Jan Saudek slaví narozeniny: Ochutnejte jeho…
7 zlozvyků našich babiček. Tyhle věci v kuchyni určitě nedělejte!
7 zlozvyků našich babiček. Tyhle věci v kuchyni…
Od pondělí do pátku: Těstoviny hrají prim! 5 večeří, které stihnete do 30 minut
Od pondělí do pátku: Těstoviny hrají prim! 5…
Superpotravina týdne: Rebarbora. 4 dobré důvody, proč si ji právě teď vychutnat, plus sladké recepty
Superpotravina týdne: Rebarbora. 4 dobré důvody,…
AHA.cz Bolestivé přiznání Korduly Stropnické! Kruté dětství

Bolestivé přiznání Korduly Stropnické! Kruté dětství

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Tenhle trend ocení zejména zralé ženy! Barva, která omladí, je ultra hitem

Tenhle trend ocení zejména zralé ženy! Barva, která omladí, je ultra hitem

Ženy.cz Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Blesk.cz Survivor plný zvratů: Osudná zrada přítele!

Survivor plný zvratů: Osudná zrada přítele!

SportRevue.cz 25 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

25 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která jen tak neodpouštějí! Je mezi nimi i to vaše?

5 znamení zvěrokruhu, která jen tak neodpouštějí! Je mezi nimi i to vaše?

  • Recepty.cz
  • Velikonoční masový chlebíček
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact