• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Valašská vepřová pečeně
Napište svůj komentář k receptu

Valašská vepřová pečeně

autor: lit1
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Valašská vepřová pečeně
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 800
      g vepřová pečeně
    • 20
      g uzené maso
    • 1
      ks cibule větší
    • 2
      ks rajčata
    • 1
      ks paprika
    • 2
      dl vývar
    • 150
      g tvrdý sýr strouhaný
    • 600
      g brambory
    • petržel zelená
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Plátky naklepeme, osolíme, opepříme a zprudka na oleji opečeme. Vložíme do pekáčku.
2
Zpěníme jemně nakrájenou cibuli a podusíme na ní na kostičky pokrájené uzené maso, papriku, rajčata a zelenou petrželku. Podušenou směs zalijeme částí vývaru a ještě 3 minuty vaříme. Toto nalijeme na plátky masa v pekáčku.
3
Brambory uvařené ve slupce oloupeme a nakrájíme na plátky, které navršíme na maso. Povrch posypeme sýrem a dáme do trouby zapéct, dokud se sýr neroztaví.
4
Podáváme s nakládanou zeleninou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Valašská kyselica

Valašská kyselica

Valašská zelňačka s houbami

Valašská zelňačka s houbami

Valašská kyselica II

Valašská kyselica II

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Anonym | 19. 2. 2007 13:25

    Právě si na tom pochutnávám!!! Výborné!!!

  • eva | 30. 1. 2007 15:04

    idem to vyskusat.dakujem za inspiraciu.dam vediet eko to dopadlo

  • Kamila Zahradníčková | 11. 5. 2006 10:04

    Opravdu moc dobré, dělala jsem ho v sobotu a nezbylo vůbec nic,děkuji za inspiraci,Kamila

  • Anonym | 8. 5. 2006 20:35

    opravdu vynikající ...velmi jsme si pochutnali, děkuji Jana

  • Věra Pelikánová | 10. 2. 2006 07:36

    Já rajčata neloupu - nám ty slupičky nevadí, ale jestli je neméte rádi, tak je můžete oloupat.

  • Janinka | 8. 2. 2006 17:20

    Tak tento recept vypadá skvěle. V sobotu se do něj asi pustím. Jen by mne zajímalo, zda se rajčata mají oloupat, či nikoli. Děkuji za odpěvěď :-))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Smažení Dušení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Cibule Paprika Pepř mletý Petržel Rajčata Sůl Tvrdý sýr Uzené maso Vepřová pečeně Vývar
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Andělské zvony

Andělské zvony

Měkké perníčky

Měkké perníčky

Fitness Makovec

Fitness Makovec

Velikonoční jidáše

Velikonoční jidáše

Bulharská trošije (nakládaná zelenina)

Bulharská trošije (nakládaná zelenina)

Makové řezy s citronem

Makové řezy s citronem

Domácí koblížky od babičky

Domácí koblížky od babičky

Kompot z hroznového vína

Kompot z hroznového vína

Kuře pečené s jemnou nádivkou

Kuře pečené s jemnou nádivkou

Doporučujeme

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

20 minut
Rychlá mexická fazolová polévka

Rychlá mexická fazolová polévka

45 minut
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou strouhankou

Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…

90 minut
Francouzské brambory

Francouzské brambory

80 minut
Strouhaný kakaový koláč

Strouhaný kakaový koláč

45 minut
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

60 minut
Tvarohová bábovka

Tvarohová bábovka

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

Poslední sledované recepty

62
Kynuté buchty z remosky
Kynuté buchty z remosky
29
Filety ze pstruha s čočkovým salátem
Filety ze pstruha s…
22
Bramborový salát s grilovanou zeleninou
Bramborový salát s…
20
Štrúdl s hroznovým vínem
Štrúdl s hroznovým vínem
11
Rajská polévka (nejen) s fazolemi
Rajská polévka (nejen) s…

Zajímavé články

Šup šup buchta: Nejrychlejší a nejjednodušší moučník, který se vždycky povede
Šup šup buchta: Nejrychlejší a nejjednodušší…
Slané šátečky z listového těsta: Máme pro vás 5 výtečných náplní, na kterých si určitě pochutnáte!
Slané šátečky z listového těsta: Máme pro vás 5…
Rajčata v konzervě: Na co se hodí celá, krájená, drcená či pasírovaná?
Rajčata v konzervě: Na co se hodí celá, krájená,…
Strouhaná buchta podle Jiřiny Bohdalové: Úžasná rychlovka, díky které se blýsknete
Strouhaná buchta podle Jiřiny Bohdalové: Úžasná…
Domácí smažák: Naučte se 7 triků, díky kterým bude naprosto dokonalý
Domácí smažák: Naučte se 7 triků, díky kterým…
AHA.cz Nemocí ztrápená Konvičková polyká slzy: Jde o partnera Reného

Nemocí ztrápená Konvičková polyká slzy: Jde o partnera Reného

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Blesk pro ženy Zimní trend číslo jedna, který už teď nosí všechny ženy: Hřeje, lichotí postavě a dá se chytře kombinovat

Zimní trend číslo jedna, který už teď nosí všechny ženy: Hřeje, lichotí postavě a dá se chytře kombinovat

Ženy.cz Průvodce randění na Tinderu: Poznáte psychopata ještě před první schůzkou?

Průvodce randění na Tinderu: Poznáte psychopata ještě před první schůzkou?

Blesk.cz Galavečer Pirelli: Dokonalá Maxová a světové krásky! Jsme u toho

Galavečer Pirelli: Dokonalá Maxová a světové krásky! Jsme u toho

SportRevue.cz FOTO: Gabriela Koukalová a 49 dalších největších krásek zimních sportů tohoto tisíciletí

FOTO: Gabriela Koukalová a 49 dalších největších krásek zimních sportů tohoto tisíciletí

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která bývají nejčastěji nemocná: Kdo mívá slabou imunitu?

5 znamení zvěrokruhu, která bývají nejčastěji nemocná: Kdo mívá slabou imunitu?

  • Recepty.cz
  • Valašská vepřová pečeně
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact