Jednoduchá a přitom chutná pomazánka z vajec přijde vhod nejen na Velikonoce. Nechybí v ní tavený sýr, majonéza, hořčice ani cibulka. Je skvělá na snídani či svačinku, pro malé i velké.
RADA: Jak na domácí majonézu?
RADA: VIDEO, jak na vajíčkový salát
RADA: Tipy na pomazánky k večeři i na Silvestra!
Vajíčková pomazánka II.
Fritatta s cuketou
Frittata
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kokosová roláda II.
Berlínské řezy II.
Výborný losos
Kuřecí maso na řecký způsob
Kuskus zapečený pod grilem
Ředkvičkový salát se šunkou
Cuketa na orientální způsob
Ořechová roláda s rumem
Polévka z pečeného květáku
Pečené fazole
Perníčky
Klasický recept na polevu na perníčky
Vanilkové rohlíčky VI.
Pracny z roku 1900
Kouzelný vaječný koňak
Linecké cukroví krok za krokem
Madlenky
Čerstvé kimchi