Klasickou jednoduchou pomazánku s natvrdo uvařených vajec, jemné nasládlé šalotky a majonézy, si nejlépe vychutnáte s tmavým chlebem.
RADA: Podívejte se na VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Vajíčková pomazánka
Vajíčková pomazánka s hermelínem
Vajíčková pomazánka s červenou řepou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Brokolice na španělský způsob
Špagety se špenátovým pestem
Vaječná omeleta se zeleninou
Ovarová polévka se zeleninou
Světlý piškotový korpus
Kořeněná dýně - pečená nebo grilovaná
Bylinkový chléb (DUKAN)
Míchaná vejce (nejen) s romadůrem…
Vláčný makovník / makovec
Dýňová panenka Wellington s…
Mexická tortilla se zelným salátem
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Strouhaný kakaový koláč
Kulajda
Banánový chlebíček
Ginger shot
Polévka z červené řepy
Krůtí guláš s těstovinami