Odlehčená jednoduchá pomazánka z natvrdo uvařených vajec a lučiny, které šmrnc dodává jarní cibulka a čerstvá pažitka, je nejlepší s tmavým chlebem.
RADA: Podívejte se na VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Vajíčková pomazánka
Vajíčková pomazánka s hermelínem
Vajíčková pomazánka s červenou řepou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dobrá, velmi jemná.
Hraběnčiny řezy II.
Hummus
Dýňový prívarok
Čokoládové suflé bez lepku
Jablečný (hruškový) šlehačkový koláč…
Jemné palačinky z acidofilního mléka
Bramboráky pro děti
Křehké škvarkové pracny
Puding s chia semínky a pomerančem
Rychlé karí s květákem a batáty
Rychlá mexická fazolová polévka
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…
Francouzské brambory
Strouhaný kakaový koláč
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Tvarohová bábovka
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…