Špekáčky oloupeme a jak kdo chce nakrájíme, nebo podélně rozřízneme.
2
<BR>Nálev: smícháme worchestrovou omáčku, ocet, olej, hořčici a kečup s vodou, povaříme a přidáme 1/2 lžičky chilli, sůl, pepř, papriku. Vydrží až měsíc v lednici, ale spíš jen do druhého dne :-)
Uděláno, ochutnáno! Jsou výborný, a to je u mně co říct, páč jsem utopence k smrti nesnášela, prubla jsem to a NELITUJI. Vřele doporučuji a autorovi patří velké DÍK 8-)
Výborné, opravdu báječný recept. Doma to máme spravedlivě rozděleno - manžel cibulku a já buřtíček! -)
Jirka Gorac
|22. 4. 2007 09:06
jdu na ně,sem zvědav,jak je dlouho utajím před manželkou,pak dam vědět,jak se olizovala,já je ještě neměl
Marsí
|2. 1. 2007 14:26
Chci poděkovat za recept a dávám za jedna. Jsou výborné, dělala jsem je z polského točeného nakrájeného na kolečka, dala jsem míň octu a i když jsem měla pouhé dva dny na uležení, utopenci byli skvělí a všem na Silvestra i po chutnali.
Iveta Adámková
|16. 12. 2006 18:33
Jsou vynikající chutnají celé rodině ,dělám je potají ať se stihnou trošičku uležet !!!
Věra Košunová
|10. 2. 2006 20:08
Opravdu výborné! U nás se do lednice ani nedostanou:-))
ondra
|15. 1. 2005 13:13
tak právě to vyrábim,sem zvědav.....večer se budu muset hodně ožrat,abych na ně aspoň tejden zapomněl....
Bety
|5. 11. 2004 11:24
Gratuluji pane Žižka, tihle utopenci jsou opravdu "ňamička"!