Milovníky mořských plodů jistě potěší náš jednoduchý recept na ústřice s oblíbenou zálivkou mignonette. K té vám postačí pouze šalotka a vinný ocet. Pak už si stačí na tomto nevšedním pokrmu pěkně pochutnat.
RADA: Druhy octů a jejich využití
Krevety Pil Pil
Zapečené ústřice
Ústřice se zálivkou mignonette
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zelenina v pánvi
Dvoubarevné jablkové řezy
Oběd z papiňáku
Sýrovo-kuřecí špízy
Jablíčka v županu se žloutkovým krémem
Pepřový rostbíf
Švestková žemlovka
Černá čočka s tuňákem
Krůtí bochánky s okurkovou salsou
Rychlé karí s květákem a batáty
Rychlá mexická fazolová polévka
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…
Francouzské brambory
Strouhaný kakaový koláč
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Skořicové šneky