• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Tvarohová buchta s čokoládou a kandovaným ovocem
Napište svůj komentář k receptu

Tvarohová buchta s čokoládou a kandovaným ovocem

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 20
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Tvarohová buchta s čokoládou a kandovaným ovocem
Tvarohová buchta s čokoládou a kandovaným ovocem
Tvarohová buchta s čokoládou a kandovaným ovocem
Tvarohová buchta s čokoládou a kandovaným ovocem
Tvarohová buchta s čokoládou a kandovaným ovocem
Tvarohová buchta s čokoládou a kandovaným ovocem
Tvarohová buchta s čokoládou a kandovaným ovocem
Tvarohová buchta s čokoládou a kandovaným ovocem
6fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

8 porce
    • 250
      g měkký tvaroh , použil jsem v alobalu
    • 3
      ks vejce větší
    • 150
      g cukr krupice
    • 1
      ks vanilkový cukr
    • 180
      g máslo nebo máslová hera
    • 200
      g polohrubá mouka dle šťavnatosti tvarohu,180 -
    • 1
      ks prášek do pečiva
    • 100
      g čokoláda , použitá 50 %
    • 100
      g kandované ovoce

Postup přípravy receptu

1
Tvaroh utřeme s cukry a žloutky, přilijeme vlažné rozpuštěné máslo, přisypeme mouku s kypřidlem, řádně promícháme, vsypeme nasekanou čokoládu a kandované ovoce, které zapracujeme do těsta a nakonec vmícháme i tuhý sníh z bílků.

RADA: Kvalita mouky

2
Hutnější těsto přendáme do máslem vymazané a hrubou moukou vysypané dortové (22cm) formy nebo bábovky či menšího pekáčku, rovnoměrně rozprostřeme a vložíme do předehřáté trouby na 170 stupňů. Pečeme dorůžova a vyzkoušíme špejlí, těsto se na ni nesmí lepit.

RADA: Aby jablka nezhnědla

3
Po vychlazení přelijeme čokoládovou polevou nebo jen pocukrujeme, pokrájíme a podáváme. Buchta je vláčná, chuťově bohatá, jako biskupský chlebíček, žádná dusivka.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Tvarohové řezy

Tvarohové řezy

Tvarohovec

Tvarohovec

Ovocný tvaroh

Ovocný tvaroh

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty
Oběd Pečení Česko Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoláda Cukr krupice Kandované ovoce Máslo Měkký tvaroh Polohrubá mouka Prášek do pečiva Vanilkový cukr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Plněný vepřový bůček

Plněný vepřový bůček

Kynutý koláč s ovocem pro domácí pekárnu

Kynutý koláč s ovocem pro domácí…

Jahodovo-tvarohové šišky (knedlíky)

Jahodovo-tvarohové šišky (knedlíky)

Smažené ředkvičky

Smažené ředkvičky

Ledový salát s cherry rajčátky a smetanou

Ledový salát s cherry rajčátky a…

Ořechová roláda s rumem

Ořechová roláda s rumem

Zauzená vepřová panenka

Zauzená vepřová panenka

Hovězí karabáček na světlém pivu

Hovězí karabáček na světlém pivu

Adžika - zeleninová pasta

Adžika - zeleninová pasta

Doporučujeme

50 minut
Dýňová panenka Wellington s batátovými hranolky

Dýňová panenka Wellington s…

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

95 minut
Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

17
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
11
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
11
Dýňová polévka Hokaido
Dýňová polévka Hokaido
11
Drožďová (kvasnicová) pomazánka se slaninou
Drožďová (kvasnicová)…
11
Kynutá skořicová bábovka
Kynutá skořicová bábovka

Zajímavé články

Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému zdobení vypadají jako umělecká díla
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému…
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní lék, na kterém si i pochutnáte
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní…
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých, tradiční pochoutku našich předků
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých,…
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo bábovku
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý…
AHA.cz Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Ženy.cz Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Blesk.cz Violoncellistka Terezie Kovalová se vdala: Ukázala snímky ze svatby!

Violoncellistka Terezie Kovalová se vdala: Ukázala snímky ze svatby!

SportRevue.cz Z milionáře žebrákem. 11 sportovců, kteří přišli (skoro) o všechno

Z milionáře žebrákem. 11 sportovců, kteří přišli (skoro) o všechno

Maminka.cz Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

Další doporučené recepty:

Tvarohová bábovka se švestkami - ,,Hujerka,,
Tvarohová bábovka se švestkami - ,…
Tvarohová buchta
Tvarohová buchta
Tvarohová Buchta - Anďelské Sny
Tvarohová Buchta - Anďelské Sny
Tvarohová buchta s margotkou
Tvarohová buchta s margotkou
Tvarohová buchta se sušeným ovocem
Tvarohová buchta se sušeným ovocem
Tvarohová buchta tříbarevná
Tvarohová buchta tříbarevná
  • Recepty.cz
  • Tvarohová buchta s čokoládou a kandovaným ovocem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact