Trojbarevná buchta
Janina křenová omáčka s hrníčkovými…
Mozzarellovo-nivová omáčka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
klasika. ještě větší klasika je, když přidáte čtvrtý, stejně velký, díl najemno nastrouhaného tvrdého sýra-tzv. TRAPERSKÁ OMÁČKA
Rychlý ovocný koláč
Linecký tvarohový koláč
Červená čočka se sýrem
Jehněčí kýta pečená se 40 stroužky…
Výborné koblížky z trouby
Jablečný (hruškový) koláč s mandlovým…
Suši s rybou a zeleninou
Buchta Margot "píchaná"
Dýňové plátky v kořeněném těstíčku
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki