Vepřové maso ve vlastní šťávě
Houby ve vlastní šťávě
"Třešně v těstě" - vláčný koláč
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
třešně ve vlastní štávě děláme každý rok, recept výborný a jen se po nich zapráší, děkujeme
Je to výborné, rozhodně lepší než celé zavařované třešně. Doporučuji.
Tvarohové řezy
Nekynutý závin
Vajíčková pomazánka z lučiny
Kokosky ze Salka
Kynutý švestkový závin (štrůdl)
Adžika rýže - zeleninové rizoto
Batáty s masem a zeleninou - zapečené
Bramborovo-dýňová kaše s bylinkami
Placičky ze zbylé bramborové kaše
Dýňová panenka Wellington s…
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Palačinky s jablky a slaným karamelem
Pastýřský koláč
Dýňový cheesecake s ricottou
Hovězí bourguignon
Řepánky
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Lokše