Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nudlová polévka s mrkví
Bigos
Pomazánka z tuňáka
Kávové řezy s ořechy, čokoládou a…
Nevařená rybízová šťáva
Španělské ptáčky trochu jinak
Mazanec z domácí pekárny
Jednoduchý švestkový koláč
Koláčky s drobenkou
Zimní minestrone
Rafaelo kuličky
Vosí hnízda III.
Čokoládové crinkles
Linecké cukroví krok za krokem
Kokosky podle časopisu F.O.O.D.
Sněhové pusinky
Klasický recept na polevu na perníčky
Rumové kuličky s kokosem