Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Linecké těsto pro začátečníky
Dušené vepřové na provensálském koření
Čokoládový koláč s třešněmi
Nadívaná kuřecí, kachní nebo krůtí…
Domácí Trdelník
Sýrovo-smetanové zapékané řízky
Česneková pomazánka s řeckým jogurtem
Rajský salát (nejen) s mozzarellou
Ovesná kaše s banánem
Pečené fazole
Perníčky
Klasický recept na polevu na perníčky
Vanilkové rohlíčky VI.
Pracny z roku 1900
Kouzelný vaječný koňak
Linecké cukroví krok za krokem
Madlenky
Čerstvé kimchi