Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pomazánka na topinky a toasty
Tvarohový koláč báby Havelkové
Drožďová pomazánka - Dědův recept
Rychlé těstoviny s cuketou
Zdravější marokánky
Plněné papriky v rajčatové omáčce
Vepřová "pečeně" v papiňáku
Nejen kuřecí s kari a pórkem - minutka
Kuřecí guláš na černém pivu s…
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki