Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mrkev po indicku
Dip - omáčka na namáčení (univerzál)
Nanukové Řezy podle babičky Marušky
Nejlepší pomazánka na chlebíčky
Falešný tatarák z junioru
Masová bábovka aneb sekaná trochu…
Jablečný cukrový závin (štrúdl) ze…
Bezlepkový tvarohový mazanec
Kuře / králík na zelenině (nejen) z…
Rychlé karí s květákem a batáty
Rychlá mexická fazolová polévka
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…
Francouzské brambory
Strouhaný kakaový koláč
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Skořicové šneky