Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jarní vajíčková pomazánka
Piškotové řezy po padesáté
Nejlepší horká čokoláda II. - méně…
Jarní bramborový salát
Americký Coca-Cola koláč (buchta) s…
Můj dýňový kompot s ananasem
Bramborovo-dýňová kaše s bylinkami
Ředkvičková pomazánka s tvarohem a…
Maďarský guláš po našem
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Boží milosti F.O.O.D.
Rolovaná krkovice à la porchetta
Polévka z pečené zeleniny
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Zeleninový salát s klíčky
Quiche s červenou řepou a sýrem
Kachní prsa s nudlovým salátem
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci