Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Minutková kuřecí směs II.
Apple pie
Zapečené kuře na žampionech
Bavorské vdolky z domácí pekárny
Guláš z drůbežích žaludků a srdíček
Jogurtová buchta II.
Cuketa na orientální způsob
Bramborové špalíčky
Polévka s uzenými žebry a kroupami
Rychlé karí s květákem a batáty
Rychlá mexická fazolová polévka
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…
Francouzské brambory
Strouhaný kakaový koláč
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny
Husí stehna, červené zelí a domácí…
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…