Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Cizrna na rajčatech
Těstovinový salát s celerem a krabími…
Houstičky z domácí pekárny
Piškotové řezy s marmeládou a krémem
Krůtí křídlo pečené na houbách
Zapečené kuřecí s rajčaty
Nepečené Cake Pops
Nakládané papriky, kozí rohy,…
Sýrová pomazánka s vejci
Rychlé karí s květákem a batáty
Rychlá mexická fazolová polévka
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…
Francouzské brambory
Strouhaný kakaový koláč
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny
Tvarohová bábovka
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…