Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vepřové na houbách
Kuřecí prsa zapečená se špenátem
Černé trubičky
Bulharská trošije (nakládaná zelenina)
Mrkvová pomazánka extra
Těstoviny zapečené s květákem a…
Valašské frgály dle časopisu F.O.O.D.
Dýňový koláč s ořechy II.
Špenátovo-vločková polévka
Křupavý bůček na hruškách a badyánu
Mexická tortilla se zelným salátem
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Strouhaný kakaový koláč
Kulajda
Banánový chlebíček
Ginger shot
Polévka z červené řepy
Krůtí guláš s těstovinami