Treska tmavá na másle pečená
Šťavnatý mrkvový koláč (buchta) s…
Kokosové kostky III.
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
tak pro bližší info : 0,5 sklenice povidel (asi 200g nebo 250 ml) a babička to určitě dávala do sklenic a né do flašek
0,5 sklenice povidel je "dobrá" míra. Moje babička dávala povidla do 2 l flašek.
Vepřové maso na kmínu a pivu
Rybí polévka II.
Smažené sýrové placičky
Kuřecí mls
Krachle z listového těsta
Rychlá uzeninová polévka s rýží
Bazalkové tofu
Švestkové (třešňové) šátečky s…
Bageta se sýry - zapečená
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Šťavnaté masové koule s parmazánem a…
Makový koláč se švestkami a mandlemi
Hrušková povidla
Cuketové placičky
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Ratatouille IV.
Cuketová polévka s mátou a hráškem
Pizza s pestem a bůvolí mozzarellou