Čokoládová bábovka ze zakysanky
Domácí tatarka
Tatarka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Opravdu výborná, lehká, přidávám lžíci oleje a šťávu z citrónu.
Výborné. Lepší jak normálně s majonézou a je to téměř k nerozeznání.
Koprová omáčka
Posvícenské koláče z r. 1900
Zapečené těstoviny s kuřecím masem a…
Kuřecí směs s bramboráčky
Krkovička na celeru
Jednoduché lečo po našem
Cuketové plátky v pivním těstíčku
(nejen) Hořčicové řízky
Kuřecí prsa po asijsku
Lepenice s trhaným uzeným
Perníčky
Klasický recept na polevu na perníčky
Vanilkové rohlíčky VI.
Pracny z roku 1900
Kouzelný vaječný koňak
Linecké cukroví krok za krokem
Madlenky
Čerstvé kimchi