• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Tatarák z čerstvého lososa
Napište svůj komentář k receptu

Tatarák z čerstvého lososa

autor: Jaxie
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 116
doba přípravy: 10 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Tatarák z čerstvého lososa
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • 300
      g losos čerstvý!
    • sůl
    • pepř mletý
    • dijonská hořčice
    • červená cibule
    • limetka

Postup přípravy receptu

1
Lososa zbavíme kůže můžeme ho nožem naškrábat, nebo nakrájíme na malinkaté kousky, které ještě nožem můžete rozmáčknout. Dáme do misky.
2
Asi půl malé cibulky nakrájíme opravdu najemno, přidáme do misky spolu se lžící hořčice, šťávou z limetky, solí a pepřem.
3
Všeho dejte pro začátek málo, postupně ochutnávejte a ingredience přidávejte.
4
Podávejte s teplým pečivem.
5
Mňam!
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Tatarák z uzeného lososa

Tatarák z uzeného lososa

Polévka z čerstvého špenátu - jednoduchá a rychlá

Polévka z čerstvého špenátu -…

Karbanátky z lososa

Karbanátky z lososa

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • recepty73
    recepty73 | 23. 9. 2012 20:18

    ...Di, koukal jsem, že tataráček po francouzku je z lososa ;-) ...

  • Simča S.
    Simča S. | 11. 9. 2012 18:16

    Di, já bych se bála spíš té velikosti porce :-) :-) :-). Ale jinak k receptu - ROZHODNÉ radím maso naškrábat na jemno nožem, jen nakrájet na kousíčky - byť maliknaté - není ono... A pochopitelně - tataráček z lososa je super pochoutka!!!

  • Di | 11. 9. 2012 07:47

    To se přece nedá srovnávat, tatarák z hovězího a z lososa. Lososový je jemňoučký, skvělé jídlo, jen té ostré hořčice bych se bála. ;-)

  • Alena | 11. 9. 2012 06:43

    150kg na osobu - překlep k pousmání ???

  • Jana | 10. 9. 2012 20:53

    Recept na tataráček po francouzku je vyladěný o mnoho lépe, ten doporučuji.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby Losos Tatarák
Maso Rybí Večeře Syrové Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červená cibule Dijonská hořčice Limetka Losos Pepř mletý Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Palačinkový dort

Palačinkový dort

Vepřové na houbách jinak

Vepřové na houbách jinak

Mazanec II.

Mazanec II.

Tortilla plněná mletým masem

Tortilla plněná mletým masem

Jablková buchta II

Jablková buchta II

Smažené jednohubky

Smažené jednohubky

Perník z perníků-nepečené

Perník z perníků-nepečené

Sladké jednohubky

Sladké jednohubky

Večeře z jednoho plechu

Večeře z jednoho plechu

Doporučujeme

50 minut
Dýňová panenka Wellington s batátovými hranolky

Dýňová panenka Wellington s…

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

95 minut
Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

28
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
22
Sulc - recept po babičce
Sulc - recept po babičce
22
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Polévka z pečené mrkve a…
18
Francouzský křehký jablečný koláč
Francouzský křehký…
17
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína

Zajímavé články

Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému zdobení vypadají jako umělecká díla
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému…
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní lék, na kterém si i pochutnáte
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní…
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých, tradiční pochoutku našich předků
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých,…
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo bábovku
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý…
AHA.cz Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Přání k narozeninám: Inspirace na pár textů do SMS i na papír

Přání k narozeninám: Inspirace na pár textů do SMS i na papír

Blesk pro ženy Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Ženy.cz Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Blesk.cz Václav Upír Krejčí: Hororová oslava 70. narozenin!

Václav Upír Krejčí: Hororová oslava 70. narozenin!

SportRevue.cz FOTO: 24 žhavých zápasnic z MMA. Sexy kočky, které by vám zlámaly kosti, nos i sny

FOTO: 24 žhavých zápasnic z MMA. Sexy kočky, které by vám zlámaly kosti, nos i sny

Maminka.cz Princ Harry prozradil pikantnosti z porodů Archieho a Lilibet: Ukradl Meghan rajský plyn a byl u vyvolávaného porodu do vany

Princ Harry prozradil pikantnosti z porodů Archieho a Lilibet: Ukradl Meghan rajský plyn a byl u vyvolávaného porodu do vany

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

Další doporučené recepty:

Taštičky z křehkého těsta
Taštičky z křehkého těsta
Tataráčky z mušlí a manga
Tataráčky z mušlí a manga
Tatarák s kapary
Tatarák s kapary
Tatarák z uzeného lososa
Tatarák z uzeného lososa
Tatarka
Tatarka
Tatarka ze zakysané smetany
Tatarka ze zakysané smetany
  • Recepty.cz
  • Tatarák z čerstvého lososa
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact