Rajčatová omáčka zvaná sugo má svoje místo především v italské kuchyni. Připravte si ji ze sekaných rajčat, cibule, česneku a nezbytné bazalky a užijte si těstoviny, pizzu nebo další pokrmy jako praví Italové.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
Rajčatová omáčka na pizzu
Rajčatová omáčka s krevetami
Rajská omáčka s masovými koulemi a…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Gratinovaný losos
Americká mrkvová buchta
Chlebové knedlíky
Volské topinky
Vepřová játra na smetaně
Grahamové rohlíky
Pomazánka na jednohubky
Tvarohové koláče
Jahelníkový nákyp
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Šťavnaté masové koule s parmazánem a…
Makový koláč se švestkami a mandlemi
Hrušková povidla
Cuketové placičky
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Ratatouille IV.
Cuketová polévka s mátou a hráškem
Pizza s pestem a bůvolí mozzarellou