• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Stroganoff a la Inka
Napište svůj komentář k receptu

Stroganoff a la Inka

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Stroganoff a la Inka
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g hovězí svíčková nebo kuřecí maso
    • 3
      ks nakládané okurky 2-3
    • 1
      ks cibule
    • 3
      lžíce rostlinný olej 2-3
    • 1
      lžíce hořčice
    • 1
      lžíce worcestrová omáčka
    • 2
      lžíce kečup - jemný
    • 1
      špetka kmín
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka mletá paprika
    • 1
      špetka sůl

Postup přípravy receptu

1
Maso nakrájíme na nudličky a dáme ho do mísy. Cibuli a okurky najemno nastrouháme (jako na bramboráky) a přidáme k masu. Přidáme ostatní ingredience, zamícháme a necháme přes noc odležet. Druhý den smažíme na pánvi, podle potřeby (jak je maso měkké), podlijeme a dodusíme. Můžeme nakonec dochutit šlehačkou (já to nedělám).
2
Podáváme s hranolky, kroketami nebo rýží.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Stroganoff

Stroganoff

Svíčková Stroganoff

Svíčková Stroganoff

Hovězí Stroganoff

Hovězí Stroganoff

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Tereza J. | 6. 5. 2009 15:27

    Pokiaľ ide o mňa, nepísala som o oprave pravopisných chýb, ale o úprave textu. Aj mne sa stáva pri vložení, že medzery nie sú tam , kde by mali byť, odseky sa neurobia. Preto som si dovolila napísať o upravovaní receptu.

  • Kuchařka on-line | 6. 5. 2009 12:49

    Problém bude v tom, že tento recept žádná paní Kovářová, ani nikdo z Recepty needitoval a tudíž tam jsou stále hrubky. Viz kategorie Ostatní, která jasně indikuje, že recept´nebyl ještě zařazen do patřičné kategorie a tím pádem ani korekturou. Hlavně uživatelé, kteří neustále porušují pravidla tohoto serveru i pravidla českého pravopisu, by se měli za něco podobného stydět. S pozdravem Zdeněk Kovář, Recepty.cz

  • Lada Kovářová | 6. 5. 2009 12:41

    Paní Kovářová, tuto činnost rozhodně dělat nemusí, díky za nápad ;-)

  • Simona Rubešová | 6. 5. 2009 11:26

    No, možná paní Kovářová dělá, co může, ale každopádně jedničku z češtiny si nezaslouží ani ona. Po jejích opravách tam stále zůstávají chyby, ze kterých mi vstávají vlasy na hlavě. Počítám, že tento příspěvek bude záhy napadem desítkami dalších, v nichž budou autorky/autoři vysvětlovat, že nejsme v jazykovém koutku, ale u sporáku. Můžete si ušetřit práci, vím o tom. Simona

  • Tereza J. | 6. 5. 2009 09:33

    Jirko, ja viem, že nie ste autor, ja som len vysvetľovala, ako to funguje :))) V slovenčine sa to píše v 2. osobe, ak to vysvetľujem vám :)))

  • recepty 73 | 6. 5. 2009 06:45

    Terezo.Já nejsem autor,jen jsem se lekl.Jiří

  • Tereza J. | 5. 5. 2009 15:05

    Jirko, ak vložíte priamo recept, tak sa zobrazuje všelijako, je potrebné to upravovať, p. Kovářová to robí a hneď zaraďuje recept do tej správnej kategórie. Musíte vydržať :)))

  • recepty 73 | 5. 5. 2009 14:53

    Kovářovi,upravte prosím recept a hrubky v postupu dřív,než....Však Vy víte?!Děkuji Jiří

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
Maso Hovězí Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hořčice Hovězí svíčková Kečup - jemný Kmín Mletá paprika Nakládané okurky Pepř mletý Rostlinný olej Sůl Worcestrová omáčka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Božský koláč

Božský koláč

Špekové knedlíky pro silné muže

Špekové knedlíky pro silné muže

Velikonoční syrek

Velikonoční syrek

Třešňový koláč

Třešňový koláč

Rybízový koláč IV.

Rybízový koláč IV.

Čočka s rýží

Čočka s rýží

Přesňáky s mákem

Přesňáky s mákem

Krémová česneková cibulačka

Krémová česneková cibulačka

Houbová bramboračka

Houbová bramboračka

Doporučujeme

50 minut
Dýňová panenka Wellington s batátovými hranolky

Dýňová panenka Wellington s…

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

95 minut
Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

43
Dušený špenát se schwarzwaldskou šunkou
Dušený špenát se…
28
Slovenské rohlíky
Slovenské rohlíky
24
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Polévka z pečené mrkve a…
17
Bramborové noky
Bramborové noky
15
Šťavnatý mrkvový koláč (buchta) s ořechy - hrnková buchta podle Lidky
Šťavnatý mrkvový koláč …

Zajímavé články

Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému zdobení vypadají jako umělecká díla
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému…
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní lék, na kterém si i pochutnáte
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní…
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých, tradiční pochoutku našich předků
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých,…
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo bábovku
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý…
AHA.cz Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Blesk pro ženy Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Ženy.cz Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Blesk.cz Devátý díl Zrádců plný „grilování“ soupeřů: Karty života a smrti na hřbitově

Devátý díl Zrádců plný „grilování“ soupeřů: Karty života a smrti na hřbitově

SportRevue.cz Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Maminka.cz Od kdy může mít dítě v autě jen podsedák? Nepospíchejte, tohle vás nejspíš překvapí

Od kdy může mít dítě v autě jen podsedák? Nepospíchejte, tohle vás nejspíš překvapí

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

  • Recepty.cz
  • Stroganoff a la Inka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact