• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Steak s čokoládovou omáčkou
Napište svůj komentář k receptu

Steak s čokoládovou omáčkou

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Steak s čokoládovou omáčkou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      ks steaky z kotlety á 150g
    • 300
      g brambory
    • 1
      dl olivový olej
    • petrželka s plochými listy
    • 2
      stroužek česnek rozdrcený
    • 8
      snítka tymián
    • 0,50
      ks červená cibule nakrájená nadrobno
    • 60
      g máslo
    • 300
      ml červené víno
    • 1
      ks chilli papričky nakrájená nadrobno
    • 2
      lžíce hořká čokoláda nastrouhaná
    • zelené fazolky podle chuti
    • pepř mletý zelený a černý - čerstvě umletý

Postup přípravy receptu

1
Předehřejeme troubu na 200 °C. Steaky dejte do mísy s polovinou olivového oleje, česnekem, pepřem a tymiánem.
2
Na pánvi rozpustíme máslo a smažíme červenou cibuli. Mícháme, dokud nezesklovatí. Přidejte víno a chilli a vařte, dokud se sos nevypaří na cca tak 1/2. Brambory na páře uvaříme a pak k nim ke konci přidejte fazolky. Zatímco se bude zelenina vařit, ve vodní lázni v hrníčku rozpusťe čokoládu. Potom přidejte do směsi vína a chilli. Steaky grilujte po každé straně cca 3-4 minuty po každé straně. Nechte pár minut odstavené a nakonec polijte směsí, kterou jsme si připravili z čokolády, chilli a červeného vína.(Zvládne opravdu každý a je to opravdu moc výborné reprezentativní jídlo).
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Čokoládový košíček s čokoládovou omáčkou

Čokoládový košíček s čokoládovou…

Ravioli s čokoládovou omáčkou

Ravioli s čokoládovou omáčkou

Francouzský toast s čokoládovou omáčkou

Francouzský toast s čokoládovou…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • matus neznaly | 30. 3. 2006 18:52

    nenije velmi jasne, ako to s tym masom je.Akoze to treba to maso grilovat.Grilovat normalne na mriezke, z jednej a z druhej strany?Ci to piect v tej marinade?vdaka za radu

  • Airan Novakova | 14. 1. 2006 13:24

    Vim, ze to zni pro nas zvlastne, ale doporucuji vyzkouset, mam podobny recept z mexicke kuchyne a je to fakt DOBRY:-)) Pane Pullman, dekuji za pripomenuti receptu.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Grilování Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Červená cibule Červené víno Česnek Chilli papričky Hořká čokoláda Máslo Olivový olej Pepř mletý Petrželka Steaky z kotlety Tymián Zelené fazolky
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Česneková pomazánka z balkánského sýra

Česneková pomazánka z balkánského sýra

Zapečené brambory s kuřecím masem a slaninou

Zapečené brambory s kuřecím masem a…

Broskvový koláč z listového těsta

Broskvový koláč z listového těsta

Jogurtová bublanina II.

Jogurtová bublanina II.

Cuketové hody

Cuketové hody

Fazolková polévka II.

Fazolková polévka II.

Krevety Pil Pil

Krevety Pil Pil

Jogurtový koláč z třeného těsta s ovocem

Jogurtový koláč z třeného těsta s…

Bylinkový olej

Bylinkový olej

Doporučujeme

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

20 minut
Rychlá mexická fazolová polévka

Rychlá mexická fazolová polévka

45 minut
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou strouhankou

Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…

90 minut
Francouzské brambory

Francouzské brambory

80 minut
Strouhaný kakaový koláč

Strouhaný kakaový koláč

45 minut
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

60 minut
Tvarohová bábovka

Tvarohová bábovka

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

Poslední sledované recepty

16
Dokonale šťavnatá vepřová pečeně
Dokonale šťavnatá…
14
Květáková polévka
Květáková polévka
12
Kuřecí (nejen) s rajčaty a rýží
Kuřecí (nejen) s rajčaty…
12
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína
12
Vegetariánská pánvička
Vegetariánská pánvička

Zajímavé články

Šup šup buchta: Nejrychlejší a nejjednodušší moučník, který se vždycky povede
Šup šup buchta: Nejrychlejší a nejjednodušší…
Slané šátečky z listového těsta: Máme pro vás 5 výtečných náplní, na kterých si určitě pochutnáte!
Slané šátečky z listového těsta: Máme pro vás 5…
Rajčata v konzervě: Na co se hodí celá, krájená, drcená či pasírovaná?
Rajčata v konzervě: Na co se hodí celá, krájená,…
Strouhaná buchta podle Jiřiny Bohdalové: Úžasná rychlovka, díky které se blýsknete
Strouhaná buchta podle Jiřiny Bohdalové: Úžasná…
Domácí smažák: Naučte se 7 triků, díky kterým bude naprosto dokonalý
Domácí smažák: Naučte se 7 triků, díky kterým…
AHA.cz Kraus klesl na samé dno! Otřesné ponížení Sáry Donutilové

Kraus klesl na samé dno! Otřesné ponížení Sáry Donutilové

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy Zimní trend číslo jedna, který už teď nosí všechny ženy: Hřeje, lichotí postavě a dá se chytře kombinovat

Zimní trend číslo jedna, který už teď nosí všechny ženy: Hřeje, lichotí postavě a dá se chytře kombinovat

Ženy.cz Průvodce randění na Tinderu: Poznáte psychopata ještě před první schůzkou?

Průvodce randění na Tinderu: Poznáte psychopata ještě před první schůzkou?

Blesk.cz Grafik Tomáš Břínek (42) alias TMBK: Prozradil pohlaví druhého dítěte!

Grafik Tomáš Břínek (42) alias TMBK: Prozradil pohlaví druhého dítěte!

SportRevue.cz VIDEO: Legendární „Žvejka“ a dalších 8 nezapomenutelných reklam Jaromíra Jágra

VIDEO: Legendární „Žvejka“ a dalších 8 nezapomenutelných reklam Jaromíra Jágra

Maminka.cz Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která bývají nejčastěji nemocná: Kdo mívá slabou imunitu?

5 znamení zvěrokruhu, která bývají nejčastěji nemocná: Kdo mívá slabou imunitu?

  • Recepty.cz
  • Steak s čokoládovou omáčkou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact