Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Staročeské zelníky s bramborami
Zeleninový salát s bylinkovou zálivkou
Česneková pomazánka z balkánského sýra
Jablečné řezy piškotové
Skořicové rohlíčky
Fazolová gulášovka s uzeným masem
Makovec V.
Bezinkový džem (rosol) - květový
Čokoládové muffiny s banánem
Pečené fazole
Perníčky
Klasický recept na polevu na perníčky
Vanilkové rohlíčky VI.
Pracny z roku 1900
Kouzelný vaječný koňak
Linecké cukroví krok za krokem
Madlenky
Čerstvé kimchi