Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Ďábelská pomazánka na topinky
Brokolice na španělský způsob
Cuketa zapečená s Nivou
Amur (ryba) v bylinkovém těstíčku
Bramborové placičky se špenátem
Citronový koláč dle časopisu F.O.O.D.
Bramborovo cuketová polévka -…
Hasenöhrl (zaječí uši)
Škvarkové pečivo - housky, šneci,…
Kuřecí stripsy se šťouchanými brambory
Rafaelo kuličky
Vosí hnízda III.
Podvodnice
Linecké cukroví krok za krokem
Kokosky podle časopisu F.O.O.D.
Klasický recept na polevu na perníčky
Sněhové pusinky
Rumové kuličky s kokosem