• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Smažený hermelín
Napište svůj komentář k receptu

Smažený hermelín

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.9
hodnotilo: 135
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Smažený hermelín
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks hermelín
    • 40
      g hladká mouka
    • 2
      ks vejce
    • sůl
    • 100
      g houska
    • slunečnicový olej

Postup přípravy receptu

1
Hermelín podélně rozřízneme na dva plátky. Každý navlhčíme vodou a obalíme v hladké mouce.
2
Potom namáčíme v rozšlehaném vejci osoleném špetkou soli a nakonec obalujeme ve strouhance. Smažíme po obou stranách dozlatova.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Smažený hermelín s jahodovou omáčkou

Smažený hermelín s jahodovou omáčkou

Smažený obalený sýr (eidam, hermelín... )

Smažený obalený sýr (eidam, hermelín.…

Smažený obalovaný květák

Smažený obalovaný květák

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Andinkaaa | 16. 5. 2017 20:27

    Já mám 2 grify na obalované sýry, nebo třeba řízky, květák atd. 1) udělam si směs z 1 vejce mléka a mouky v tom obalím klidne i rozkrojený hermelín 2) místo strouhanky používám rozmixované kukuricné lupínky tyčovým mixérem ( je to mnoho nasobne chutnejsi a usetrite olej protoze lupinky se neprepalují !! a myslím si že to uděla lepsí krustu takže sýr má menší řanci vytéct, to samé s řízkama když smažím tak sou chutnější krupavější lépe vypadají olej se mi nepřepaluje a nejsou v něm spálené kousky strouhanky... které by se lepily na řízek.

  • DaraX | 10. 12. 2012 21:31

    Já používám ke smažení Sedlčanského Pepu a také ho nerozkrojuji, tím pádem nevyteče a velikost je akorát! Toto jídlo nelze zkazit a příjde vždy vhod!

  • eva | 22. 9. 2012 13:45

    sýr po obalení do mražáku na hodinu a pak nevyteče

  • cxg | 8. 9. 2012 19:32

    :-$ :'(

  • Simona | 15. 7. 2012 10:16

    Ja to obaluji tak ze mouka, vejce a strouhanka nekkteri to tu zapominaji jinak to drzet nebude a davam tam sunku, ;-)

  • pimperziukas | 11. 2. 2012 06:31

    DObry recept jen myslim ze zbytecne na polovičku krajet

  • marie tesarova | 13. 12. 2011 21:26

    já to dšlam tak, že ho obaluji v celku bez rozkrojení tak mi nevyteče i když ho obalím jen jednou :-D

  • Vlasta Novák | 29. 11. 2011 13:23

    Díky, opraveno...

  • biggi-smajlik
    biggi-smajlik | 29. 11. 2011 13:15

    Tohle zná ale každý! :-) Ale dobře. Jo a... Co stou kapií? =-O

  • Simča S.
    Simča S. | 19. 4. 2011 22:23

    Tu si můžeš.... položit na tu kaši a ozdobit to jí :-) :-) ;-)

  • recepty73
    recepty73 | 19. 4. 2011 20:58

    ...a co s tou kapií :-\

  • Simča S.
    Simča S. | 15. 2. 2011 19:50

    Tak a máme nového přispěvatele. Toto jídlo sama nachystala, uvařila / usmažila i nafotila 13-ti letá dcera. Takže budou foteačky, budou :-)

  • Jana K. | 11. 3. 2009 21:03

    Já sýr obaluji tak, ze do rozkvrdlaných vajec dám trochu hladké mouky a vytvořím tak těstíčko, a pak sýr klasicky obalím. Hladká mouka-vajíčkové těstíčko-strouhanka. Na rozpáleném oleji jej zprudka osmažím. Ještě mi tak nevytekl, zkuste to:)

  • Marie | 23. 1. 2008 20:42

    Měla jsem tu vnoučata,chtěla jsem jim udělat smažený hermelín a ejhle-místo řízečku zůstaly prázdné strouhankové skořápky.Sýr zmizel do nenávratna.To jen tak pro zasmání

  • Kuchařka on-line | 7. 6. 2007 11:45

    Aby sýr při smažení nevytékal a byl krásně křupavý, obalíme ho hned raději dvakrát a před smažením necháme ještě půl hodiny v mrazáku.

  • Radka Výplachová | 7. 6. 2007 11:44

    Jak docílit toho, aby mi sýr nevytekl. Právě jsem smažila hermelin, obalený ve vejcích, strouhance, vejcích a strouhance a zase mi vytekl. Znáte nějaký fígl?

  • anka meciarova | 1. 7. 2005 09:22

    tak to skusim

  • marcela slamdeckova | 28. 2. 2005 01:10

    Souhlasim s pani Gabrielou,taky naplnim sunkou a nekdy muzeme pridat i osmazene zampiony

  • Gabriela Kašparová | 25. 2. 2005 10:44

    Taky mám ráda smažený hermelín. Já jej při krájení napůl celý nedokrojím, je dobré do něj vložit plátek salámu a pak jej obalit jako klasický smažený sýr, nejprve vejce, pak strouhanka. Před vložením do stouhanky ještě posypat z obou stran kari, nebo paprikou. A postup vejce, strohanka zopakovat ještě jednou a vytvořit tak silnější vrstrvu a osmažit dozlatova po obou stranách.

Vyberte, co chcete vytisknout
Pokrmy Oběd Večeře Smažení Vegetariáni Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hermelín Hladká mouka Houska Slunečnicový olej Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jablečný štrůdl

Jablečný štrůdl

Meruňkové kefírové řezy

Meruňkové kefírové řezy

Kotletky na leču

Kotletky na leču

Kanadský králík

Kanadský králík

Rebarborový koláč s rumovým karamelem

Rebarborový koláč s rumovým karamelem

Zelná polévka s uzenými žebry

Zelná polévka s uzenými žebry

Houbová smetanová omáčka

Houbová smetanová omáčka

Arašídové sušenky

Arašídové sušenky

Cibulová červená řepa - sladkokyselá příloha

Cibulová červená řepa - sladkokyselá…

Doporučujeme

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

20 minut
Rychlá mexická fazolová polévka

Rychlá mexická fazolová polévka

45 minut
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou strouhankou

Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…

90 minut
Francouzské brambory

Francouzské brambory

80 minut
Strouhaný kakaový koláč

Strouhaný kakaový koláč

45 minut
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

60 minut
Tvarohová bábovka

Tvarohová bábovka

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

Poslední sledované recepty

17
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
17
Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Nejlepší sekaná na světě…
16
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
15
Kuře ala bažant
Kuře ala bažant
13
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem

Zajímavé články

Šup šup buchta: Nejrychlejší a nejjednodušší moučník, který se vždycky povede
Šup šup buchta: Nejrychlejší a nejjednodušší…
Slané šátečky z listového těsta: Máme pro vás 5 výtečných náplní, na kterých si určitě pochutnáte!
Slané šátečky z listového těsta: Máme pro vás 5…
Rajčata v konzervě: Na co se hodí celá, krájená, drcená či pasírovaná?
Rajčata v konzervě: Na co se hodí celá, krájená,…
Strouhaná buchta podle Jiřiny Bohdalové: Úžasná rychlovka, díky které se blýsknete
Strouhaná buchta podle Jiřiny Bohdalové: Úžasná…
Domácí smažák: Naučte se 7 triků, díky kterým bude naprosto dokonalý
Domácí smažák: Naučte se 7 triků, díky kterým…
AHA.cz Kraus klesl na samé dno! Otřesné ponížení Sáry Donutilové

Kraus klesl na samé dno! Otřesné ponížení Sáry Donutilové

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Blesk pro ženy Zimní trend číslo jedna, který už teď nosí všechny ženy: Hřeje, lichotí postavě a dá se chytře kombinovat

Zimní trend číslo jedna, který už teď nosí všechny ženy: Hřeje, lichotí postavě a dá se chytře kombinovat

Ženy.cz Průvodce randění na Tinderu: Poznáte psychopata ještě před první schůzkou?

Průvodce randění na Tinderu: Poznáte psychopata ještě před první schůzkou?

Blesk.cz Robert Kodym z kapely Lucie: Stříbrná svatba! 25 let života s fanynkou...

Robert Kodym z kapely Lucie: Stříbrná svatba! 25 let života s fanynkou...

SportRevue.cz Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Maminka.cz Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která bývají nejčastěji nemocná: Kdo mívá slabou imunitu?

5 znamení zvěrokruhu, která bývají nejčastěji nemocná: Kdo mívá slabou imunitu?

Další doporučené recepty:

Smažený baklažán (tykvička) s rajčaty (bulharská kuchyně)
Smažený baklažán (tykvička) s rajčaty …
Smažený bílý chřest
Smažený bílý chřest
Smažený celer se sýrem
Smažený celer se sýrem
Smažený hermelín s jahodovou omáčkou
Smažený hermelín s jahodovou omáčkou
Smažený kapr
Smažený kapr
Smažený kapr
Smažený kapr
  • Recepty.cz
  • Smažený hermelín
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact