Smažený cerel, já nic nepředvařuju prostě si uvařím polévku 1,5 litru vody asi 10 mm plátky cerelu 1 cubule, 1 mrkev a podravka, 15 - 20 min. povařím a dám si polévku(můžete přidat nudle) a ty plátky cerelu udělám podle toho recepto :-)
Ty hold jseš blbej,proč sem vůbec píšeš nikdo Ti to nenutí abys to žral.
...když Vám tak chutnalo, vyzkoušejte celer potřít rozetřeným česnekem, posypat kořením, potřít měkkým sýrem... smažený celer má mnoho variant na dochucování ;-) :-P
Moc dobré, lepší než řízek ) Poměrně jednoduché, nechá se připravit i v kolejní kuchyňce
Konečně recept bez předvařování. Ono je to totiž mnohem chutnější než když předvařujete... Obaluji ale tenčí plátky, cca 3mm, aby se dobře propekly.
Když jsi to nežral (my ostatní jíme), jak víš, že je to hnusné? :-P
Moc dobré. Zkusil jsem udělat tenčí plátky, předvařit, více soli a citronu ... jednoduché, rychle proveditelné ... doporučuji zkusit
ja ty platky celeru pred obalovanim uvarim ve vode nebo v pare
Už jsem to měla skoro napsané, ale Terzka mě normálně předběhla, jinak citronem pokapu i jablka, která vařím na kompot a u celeru je to normální, jinak bude "trochu" hnědý, takže se nebojte a kapejte citr.štávu,budete mít krásný bílý celer , už víc nemohu dodat,Ahoj.
Hanka, citrónovou šťavou sa to pokvapkáva hlavne kvôli farbe, zeler potom neoxiduje a zostane biely.
zrovna dneska jsem si říkala, že bych udělala obalovaný celer, mám ho v lednici už jak dlouho ) Ale zakapat citronem by me to opravdu nenapadlo...zkusím
tak hnusnou vec jsem jeste nikdy nezral