• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Skvělé hovězí burgery na gril
Napište svůj komentář k receptu

Skvělé hovězí burgery na gril

autor: jeni
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Skvělé hovězí burgery na gril
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Burgery
    • 1
      kg mleté maso - hovězí
    • 8
      lžíce krupice
    • 2
      ks vejce
    • sůl
    • pepř mletý
    • koření do mletého masa
    • tabasco nebo Chilli
    • rajský protlak trocha sušeného, jako specialita
  • Obloha
    • cibule nakrájená na kolečka
    • ledový salát
    • rajčata nakrájená na kolečka
    • tavený sýr
    • houska hamburgerová

Postup přípravy receptu

1
Suroviny na burgery promícháme a necháme odležet. Krupice není nutná, dá se nahradit strouhankou, ale připadá mi to pak takové těstovité.
2
Ochutíme kořením podle chuti, rozdělíme na porce, vytvarujeme placičky, které mírně potřeme olejem, aby se nám nepřichytávaly a pečeme na grilu, dokud není maso propečené.
3
Těsně před koncem grilování dáme nahřát rozkrojené housky, do kterých potom vkládáme maso, plátky sýra, kolečka rajčat a cibule a listy salátu. Můžeme dochutit kečupem, hořticí a dalšími omáčkami podle fantazie.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Olomoucké burgery nebo bagetky

Olomoucké burgery nebo bagetky

Burgery po našem

Burgery po našem

Rybí burgery

Rybí burgery

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • helen drapalova | 13. 9. 2009 20:50

    burgery na grilu jsou super pri grilovani pro vic lidi, vzdycky ugriluju hromadu burgeru, nachystam housky a zeleninu a protoze mame radi helmans omacky, skoupim snad cely obchod a kazdy si ochuti podle sveho, mnam

  • Jana Mojžíšová | 31. 5. 2008 13:58

    sušený orotlak, co používám se jmenuje Rajčatový prášek z firmy Koření od Lubana. Dělají také rajčatové vločky a rajčatový bujón.

  • Jana Mojžíšová | 25. 5. 2008 13:42

    Dobrý den, sušený protlak kupuju ve stánku s kořením v místním "Prioru", nikde jinde jsem ho zatím také neviděla. Výrobce bohužel neznám, ale jak půjdu příště kolem, určitě vám to zjistím.

  • Evangelina Ciprová | 23. 5. 2008 20:33

    Dobrý den, Jano. Kde se prosím vás dá koupit sušený rajčatový protlak? Věřím, že v tom bude velice dobrý. Stejně tak se už delší dobu snažím zjisit, kde se dá koupit sušená hořčice, ale taky jsem na ni ještě nenatrefila. Předem děkuju za radu.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí Karbanátky Grilované hovězí
Maso Hovězí Mleté Oběd Svačina Večeře Pozdní večeře Grilování Výjimečný den Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Houska Koření Krupice Ledový salát Mleté maso - hovězí Pepř mletý Rajčata Rajský protlak Sůl Tabasco Tavený sýr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí prsa plněná bylinkovým sýrem

Kuřecí prsa plněná bylinkovým sýrem

Rebarborový koláč

Rebarborový koláč

Křupavý bůček

Křupavý bůček

Jemná hrachová kaše

Jemná hrachová kaše

Vepřová líčka na červeném víně s bramborovými noky

Vepřová líčka na červeném víně s…

Kokosový dort nebo řez

Kokosový dort nebo řez

Sýrovo-smetanové zapékané řízky

Sýrovo-smetanové zapékané řízky

Bramborové knedlíky s vekou

Bramborové knedlíky s vekou

Tradiční jablečný koláč

Tradiční jablečný koláč

Doporučujeme

50 minut
Dýňová panenka Wellington s batátovými hranolky

Dýňová panenka Wellington s…

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

95 minut
Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

24
Bramborová pomazánka  na chlebíčky
Bramborová pomazánka na…
22
Rajčatový salát s fazolemi
Rajčatový salát s…
21
Pečené vepřové koleno na zelí
Pečené vepřové koleno na…
18
Kuřecí piccata
Kuřecí piccata
17
Mojito Relax limetka
Mojito Relax limetka

Zajímavé články

Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému zdobení vypadají jako umělecká díla
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému…
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní lék, na kterém si i pochutnáte
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní…
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých, tradiční pochoutku našich předků
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých,…
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo bábovku
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý…
AHA.cz Felix a Dáda u hrobu Aničky: Neúplná urna a proč nepřišel její bratr

Felix a Dáda u hrobu Aničky: Neúplná urna a proč nepřišel její bratr

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Blesk pro ženy Kupujete si oblečení, které potom nenosíte? Zkuste v obchodě tyto triky!

Kupujete si oblečení, které potom nenosíte? Zkuste v obchodě tyto triky!

Ženy.cz Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Blesk.cz Petr Rychlý (60): Utajený infarkt!

Petr Rychlý (60): Utajený infarkt!

SportRevue.cz FOTO: Toto jsou Ice Girls! Sexy kočky, které v NHL baví nejen diváky

FOTO: Toto jsou Ice Girls! Sexy kočky, které v NHL baví nejen diváky

Maminka.cz Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

  • Recepty.cz
  • Skvělé hovězí burgery na gril
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact