čínská pálivá omáčka
je velké množství na výběr - kdo má rád čínské jídlo, tak jsou všechny dobré
čínská sojová omáčka
worcestrová omáčka
malinko
sůl
pepř mletý
Postup přípravy receptu
1
Na oleji zpěníme cibulku, přidáme zmrzlý kebab (kdo nemá možnost koupit takto upravené a už nakrájené maso, může použít kuřecí nudličky, v tomto případě samozřejmě musíte maso nechat déle restovat).
2
Dále přidáme každý dle chuti zeleninu, já dávám jen hrst, nakonec houby.
3
Zvlášt uvaříme nudle podle návodu, hotové smícháme se směsí a dochutíme.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Danka Snášelová
|17. 3. 2009 22:18
Nechápu co je na receptu nejasné. Opět někdo kuňká tam, kde doopravdy nemusí. Stačí jenom pořádně číst. Souhlasím s ilis ilis.
Danka Snášelová
|17. 3. 2009 22:16
Nechápu co je na receptu nejasné. Opět někdo kuňká tam, kde doopravdy nemusí. Stačí jenom pořádně číst. Souhlasím s ilis ilis.
Jana Pátková
|17. 3. 2009 20:10
Ano, nepochopila, takže omluva - komu, no přece autorovi - anonymovi ?!
ilis ilis
|17. 3. 2009 15:27
Jano proč krabičky?Krabička je tam jen jedna a ještě k tomu autor přidal,že lze použít místo mraženého kebabu,maso kuřecí.Obdobnou čínu smažím také.Používám čerstvou zeleninu,rýžové nudle,nebo vaječné sušené těstoviny (hnízda),koření a na závěr roztrhanou vaječnou amoletu.Jestli-že si recept pečlivě přečtete,bude Vám vše jasné...
Majka Rončáková
|17. 3. 2009 14:30
Paní Věro, hodně trapný pokus, tady se vaří,nechtěla jste být náhodou na jiných stránkách?
Věra Štroblová
|17. 3. 2009 14:27
Sylvo až viskoušíte recept pošlete fotografyjy, ráda bych vyděla jak to vipadá díky :-)))
Jana Pátková
|17. 3. 2009 14:21
Tak se na mě nikdo nezlobte, ale nechápu - recept? To znamená, že pokud koupím krabičky různých "ingrediencí" a smíchám to - tak máme recept i s nudlíkama ? , ano beru, ale jak čtu - tak to mícháme vše navzájem-já bych asi přidala maggi, a např. majoránku, ale potom by to bylo "pejsek a kočička", omlovám se autorovi-autorce??? to neznáme- je to ukrytý "anoným"!
Sylva P.
|17. 3. 2009 13:37
Věro, je to tu o receptech a ne o pravopise. Autorovi díky za tip na kebab. Koupím a vyzkouším. Dělávám z kuřecího masa.
František Pazdera
|17. 3. 2009 12:33
Než takhle, tak se raději zastavíme v čínském bistru a čínské nudle si hezky koupíme do krabičky