• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Salát z červeného zelí s jablky
Napište svůj komentář k receptu

Salát z červeného zelí s jablky

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Salát z červeného zelí s jablky
Salát z červeného zelí s jablky
Salát z červeného zelí s jablky
Salát z červeného zelí s jablky
Salát z červeného zelí s jablky
Salát z červeného zelí s jablky
Salát z červeného zelí s jablky
5fotografií
Nahrát fotku
 

Křupavé a jemné červené zelí se skvěle hodí do salátů. Tenhle navíc budete mít hotový za chvilinku a na jeho výrobu nepotřebujte žádné speciální suroviny. Tak hurá do práce!

Suroviny

4 porce
    • 1
      ks červené zelí malá hlávka
    • 100
      ml olivový olej
    • 2
      lžíce pomerančová šťáva
    • 4
      ks jablka pevná červená
    • 1
      lžíce citronová šťáva
    • 100
      g arašídy nesolené
    • 1
      hrst bazalka lístky
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Zelí nakrouhejte najemno, spařte vroucí vodou a propláchněte ledovou. Nechte dobře okapat a dejte do velké mísy. Olej prošlehejte metličkou s pomerančovou šťávou, osolte, opepřete a opatrně promíchejte se zelím. Nechte 1 hodinu odležet v ledničce.

RADA: 13 receptů na rychlý oběd do půlhodiny!

2
Jablka zbavte jádřinců, nakrájejte na tenké plátky a zakápněte citronem, pak je přidejte k zelí stejně jako arašídy a nasekané lístky bazalky. Vše opatrně promíchejte a podávejte.

RADA: Přírodní vitaminy: jak je propašovat do každého jídelníčku?

3
Recept pro vás připravil časopis F.O.O.D.

RADA: Chci si koupit aktuální číslo časopisu F.O.O.D.

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Křupavý jarní salát

Křupavý jarní salát

Vrstvený salát do sklenice

Vrstvený salát do sklenice

Řecký salát s cizrnou

Řecký salát s cizrnou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Saláty FOOD
Svačina Syrové Česko Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Arašídy Bazalka Červené zelí Citronová šťáva Jablka Olivový olej Pepř mletý Pomerančová šťáva Sůl

Zdravé jídlo do krabičky: Deník veganky

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rajská polévka s masem

Rajská polévka s masem

Tatranské kuře

Tatranské kuře

Drožďové knedlíčky do polévky

Drožďové knedlíčky do polévky

Zapečený rýžový nákyp s meruňkami

Zapečený rýžový nákyp s meruňkami

Cibulový chléb

Cibulový chléb

Dobrá vajíčková pomazánka nejen pro děti

Dobrá vajíčková pomazánka nejen pro…

Pravé italské tiramisu II.

Pravé italské tiramisu II.

Jednoduchá avokádová pomazánka

Jednoduchá avokádová pomazánka

Salát z pekingského zelí - zdravě a chutně

Salát z pekingského zelí - zdravě a…

Doporučujeme

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

20 minut
Rychlá mexická fazolová polévka

Rychlá mexická fazolová polévka

45 minut
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou strouhankou

Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…

90 minut
Francouzské brambory

Francouzské brambory

80 minut
Strouhaný kakaový koláč

Strouhaný kakaový koláč

45 minut
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

60 minut
Tvarohová bábovka

Tvarohová bábovka

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

Zdravé jídlo do krabičky: Deník veganky

Poslední sledované recepty

21
Tvarohové řezy s mákem
Tvarohové řezy s mákem
11
Kulajda se zakysanou smetanou
Kulajda se zakysanou…
10
Špízy se svěžím salátem
Špízy se svěžím salátem
10
Kachna s fíkovým zelím
Kachna s fíkovým zelím
10
Těstoviny "co dům dal"
Těstoviny "co dům dal"

Zajímavé články

Šup šup buchta: Nejrychlejší a nejjednodušší moučník, který se vždycky povede
Šup šup buchta: Nejrychlejší a nejjednodušší…
Slané šátečky z listového těsta: Máme pro vás 5 výtečných náplní, na kterých si určitě pochutnáte!
Slané šátečky z listového těsta: Máme pro vás 5…
Rajčata v konzervě: Na co se hodí celá, krájená, drcená či pasírovaná?
Rajčata v konzervě: Na co se hodí celá, krájená,…
Strouhaná buchta podle Jiřiny Bohdalové: Úžasná rychlovka, díky které se blýsknete
Strouhaná buchta podle Jiřiny Bohdalové: Úžasná…
Domácí smažák: Naučte se 7 triků, díky kterým bude naprosto dokonalý
Domácí smažák: Naučte se 7 triků, díky kterým…
AHA.cz Kraus klesl na samé dno! Otřesné ponížení Sáry Donutilové

Kraus klesl na samé dno! Otřesné ponížení Sáry Donutilové

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Zimní trend číslo jedna, který už teď nosí všechny ženy: Hřeje, lichotí postavě a dá se chytře kombinovat

Zimní trend číslo jedna, který už teď nosí všechny ženy: Hřeje, lichotí postavě a dá se chytře kombinovat

Ženy.cz 5 skvělých raperek, které mě brutálně baví. Máte je v playlistu taky?

5 skvělých raperek, které mě brutálně baví. Máte je v playlistu taky?

Blesk.cz Hořké přiznání Eriky Stárkové: Rozchod s otcem dcery (3)!

Hořké přiznání Eriky Stárkové: Rozchod s otcem dcery (3)!

SportRevue.cz FOTO: Vzpomínáte? 28 krásek, které jsme sledovali na olympiádě v Pchjongčchangu

FOTO: Vzpomínáte? 28 krásek, které jsme sledovali na olympiádě v Pchjongčchangu

Maminka.cz Takhle vypadá láska. Milující máma porodila navzdory všem děti s trpasličí nemocí a je inspirací pro ostatní

Takhle vypadá láska. Milující máma porodila navzdory všem děti s trpasličí nemocí a je inspirací pro ostatní

Blesk Horoskopy Štíři a jejich nelehký karmický úkol. A jak to mají se sexem?

Štíři a jejich nelehký karmický úkol. A jak to mají se sexem?

Další doporučené recepty:

Salát z červeného zelí
Salát z červeného zelí
Salát z červeného zelí IV.
Salát z červeného zelí IV.
Salát z červeného zelí s hráškem
Salát z červeného zelí s hráškem
Salát z čínského nebo pekingského zelí s ananasem
Salát z čínského nebo pekingského zelí…
Salát z čínského zelí
Salát z čínského zelí
Salát z čínského zelí a papáji
Salát z čínského zelí a papáji
  • Recepty.cz
  • Salát z červeného zelí s jablky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact