Krém z bílé ředkve na víně
Gnocchi z batátů s pestem z kadeřávku
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pštrosí vejce II.
Dršťková polévka z václavek
Zapečené brambory s listovým špenátem…
Vaječná pomazánka s Vysočinou
Steak Diane
Čokoládové suflé bez lepku
Francouzské brambory - bez vaření
Pečený pstruh s holandskou omáčkou
Jednoduché zeleninovo-uzeninové…
Pečená zelenina s glazovaným bůčkem
Pečená kachna s houskovými knedlíky a…
Francouzský toast ze zbylé vánočky…
Zelňačka s klobásou
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Panna cotta s granátovým jablkem
Sýrové kuličky
Čočka s bylinkami a uzeným masem
Čerstvé kimchi